Vakantie in Limburg op Vakantiepark Weerterbergen
Home » Vakantie Limburg

Vakantie Limburg

Een heerlijke vakantie in Limburg!

Weerterbergen is een echt familiepark gelegen in Weert. Het park ligt in Noord-Limburg, vlak aan de grens met Brabant en ook België is dichtbij. Met diverse typen bungalows bent u hier aan het juiste adres voor een ontspannen vakantie. Samen met uw partner, uw gezin, de familie of misschien wel een vriendengroep geniet u van het ultieme vakantiegevoel. Het park en de omgeving zijn geschikt voor jong en oud, voor actievelingen of gasten die op zoek naar rust zijn. Tijdens uw vakantie in Limburg geniet u hier te midden van bos, heide en zandvlaktes. Behalve natuur heeft Limburg vele bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn. Bovendien worden er op het park vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud: vervelen is er dus niet bij! Kom naar familiepark Weerterbergen en ervaar zelf een geweldige en onvergetelijke vakantie in Limburg.

Bent u al helemaal in de vakantiesfeer gekomen? Zoek & Boek dan snel een verblijf op familiepark Weerterbergen en geniet van een heerlijke vakantie in Limburg. Dat wordt zeker genieten!

 

vakantie noord-limburgvakantie noord-limburg vakanties limburg vakanties limburg

Prachtig heuvellandschap

Een vakantie in Limburg staat bekend om het schitterende heuvellandschap, bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, peellandschappen, maasoevers en veel verschillende diersoorten. Wandelen of fietsen in deze regio is erg afwisselend en biedt vele mogelijkheden. Wanneer u in Noord-Limburg twee uur wandelt, komt u wel vier soorten landschappen tegen. Noord-Limburg kent veel wandelroutes met speciale thema's zoals routes voor kinderen of cultuurhistorische wandelingen. Wilt u de echte natuur proeven? Bezoek dan één van de grote natuurparken ‘de Maasduinen’ en ‘de Groote Peel’. Voor natuurliefhebbers is dit zeker een aanbeveling. Een vakantie in Limburg is geschikt voor natuurliefhebbers op zoek naar rust en ontspanning, maar zeker ook voor actieve reizigers. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals mountainbiken, jeepsafari of een tocht met de rubberboot. Met een vakantiehuis in Limburg verblijft u direct in dit prachtige natuurlandschap.