Bungalow in Limburg

Op Vakantiepark Weerterbergen verblijft u in één van onze luxe en compleet verzorgde bungalows, gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving in Limburg. Het noorden van Limburg staat garant voor een prachtige vakantie en Weerterbergen is hiervoor een prima uitvalsbasis. Het familiepark is helemaal ingericht voor jong en oud. Hier beleeft u het ultieme vakantiegevoel en dat in eigen land!

Met de hele familie op vakantie

Weerterbergen heeft maar liefst 22 verschillende soorten accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 24 personen. Hier kunt u daarom gezellig met de hele familie verblijven in één accommodatie. U zit niet in verschillende huisjes waardoor u de hele dag naar elkaar toe moet lopen. Samen op vakantie is bij ons ook samen verblijven. Wij richten ons daarom ook op echte familievakanties voor jong en oud. Er zijn zelfs speciale accommodaties voor gezinnen met kinderen of mindervaliden. Ook honden zijn bij ons welkom in aparte bungalows toegestaan voor huisdieren. Kortom, hier kunt u zeker terecht voor een heerlijke bungalowvakantie.

Zoek & Boek uw bungalow Limburg

Vermaak voor jong en oud

Vakantiepark Weerterbergen heeft vele leuke faciliteiten geschikt voor alle leeftijden. Neem vanuit uw vakantiebungalow een duik in ons mooie zwembad. Er is een heerlijk zwembad met een reuzenglijbaan en buitenbad. Kinderen kunnen zich vermaken in de Koos Kids Club of met de diverse sport- en spelactiviteiten zoals bowlen, midgetgolfen of wandklimmen. Op Vakantiepark Weerterbergen komt u niets tekort. Andere faciliteiten op het park zijn bijvoorbeeld:

  • Fietsverhuur
  • Buffetrestaurant
  • Visvijver
  • Supermarkt

Verken de omgeving vanuit uw bungalow in Noord Limburg

Het park ligt in een prachtige en veelzijdige omgeving met vele leuke uitstapjes. Breng een bezoekje aan één van de mooiste attractieparken in Nederland, De Efteling. Hier komen sprookjes tot leven en beleven u en uw familie een onvergetelijke dag. Ook leuk is het Designer Outlet in Roermond. Koop hier uw mooiste designer items tegen een lage prijs. Verder kunt u in de omgeving mooie wandelingen maken. Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurpark is auto- en fietsvrij, zo kunt u in alle rust genieten van de natuur. Wilt u liever fietsen? Ga dan naar Nationaal Park De Maasduinen. Er is een speciaal fietsenknooppuntennetwerk waarmee u het park fietsend kunt ontdekken. Met een bungalow op Weerterbergen bent u zeker aan het juiste adres voor een weekendje weg in Limburg!