Bungalow Limburg
Home » Vakantie Limburg » Bungalow Limburg

Bungalow Limburg

Bungalow Limburg in een natuurrijke omgeving

Op Vakantiepark Weerterbergen verblijft u in één van onze luxe en compleet verzorgde bungalows Limburg, gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving. Het noorden van Limburg staat garant voor een prachtige vakantie en Weerterbergen is hiervoor een prima uitvalsbasis. Het familiepark is helemaal ingericht voor jong en oud. Hier beleeft u het ultieme vakantiegevoel en dat in eigen land!

Met de hele familie op vakantie

Weerterbergen heeft maar liefst 22 verschillende soorten accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 24 personen. Hier kunt u daarom gezellig met de hele familie verblijven in één bungalow Limburg. U zit niet in verschillende huisjes waardoor je de hele dag naar elkaar toe moet lopen. Samen op vakantie is bij ons ook samen verblijven. Wij richten ons daarom ook op echte familievakanties voor jong en oud. Er zijn zelfs speciale accommodaties voor gezinnen met kinderen of mindervaliden. Ook honden zijn bij ons welkom in aparte bungalows toegestaan voor huisdieren. Kortom, hier kunt u zeker terecht voor een bungalow Limburg

Zoek & Boek uw bungalow Limburg

Bungalow LimburgBungalows Limburg Bungalow limburgBungalow Limburg

Vermaak voor jong en oud

Vakantiepark Weerterbergen heeft vele leuke faciliteiten geschikt voor alle leeftijden. Neem vanuit uw vakantiebungalow Limburg een duik in ons mooie zwembad. Er is een groot subtropisch zwemparadijs met een reuzenglijbaan en tevens buitenbad. Kinderen kunnen zich vermaken in de Koos Kids Club of met de diverse sport- en spelactiviteiten zoals bowlen, midgetgolfen of wandklimmen. Op Vakantiepark Weerterbergen komt u niets tekort. Andere faciliteiten op het park zijn bijvoorbeeld:

  • Fietsverhuur
  • Buffetrestaurant
  • Visvijver
  • Supermarkt