Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Attractiepark Toverland

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Sevenum

Of je nu voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag! Niet voor niets verkoos de ANWB Toverland in 2012 tot het Leukste uitje van Nederland. De kleintjes worden de grootste magiërs als ze met hun toverstaf het Toverhuis verkennen. De Backstroke voert je in een boomstam mee over een wild stromende rivier en ook in de Woudracer-bobbaan beleeft de hele familie de grootste lol. De Booster Bike is een wereldprimeur op achtbaangebied: op een motor scheur je door de bochtige baan. Gaat zelfs dat je niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux!

Vanaf Weerterbergen rijdt u in zo'n 35 minuten naar Attractiepark Toverland in Sevenum. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie op het park. Honden zijn niet toegestaan.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.