Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Roermond

Op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Roermond vind je het populaire Designer Outlet Roermond. Hier zijn ruim 200 winkels te vinden waar je kortingen ontvangt tot wel 70%. Het aanbod is gevarieerd. Naast trendy designermerken zoals Gucci, Burberry en Hugo Boss vind je ook sportmerken zoals Nike en Adidas en kledingmerken zoals Esprit, Benetton en Desigual. Op het terrein vind je naast de vele boetieks ook diverse cafés en restaurants, waar je even kunt bijkomen. Daarnaast is er een speelhoek voor de kinderen, hier kunnen zij zich vermaken terwijl je winkelt.

Vanaf Vakantiepark Weerterbergen bereik je het Designer Outlet Roermond in slechts een half uur rijden. Het is dagelijks geopend tot 20.00 uur. Tijdens de vakantieperiodes kunnen de openingstijden afwijken. Ben je met meer dan 15 personen? Dan kun je met een groepsboeking genieten van extra voordelen, waaronder extra korting en gratis parkeren. Neem hiervoor contact op met Designer Outlet Roermond.

Tijdens een bezoekje aan het Designer Outlet Roermond kun je niet alleen goedkoop inkopen, maar beleef je ook een heerlijk ontspannende vakantiedag.

Meer informatie
<