Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Roermond

Op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Roermond vindt u het populaire Designer Outlet Roermond. Hier zijn ruim 200 winkels te vinden waar u kortingen ontvangt tot wel 70%. Het aanbod is gevarieerd. Naast trendy designermerken zoals Gucci, Burberry en Hugo Boss vindt u ook sportmerken zoals Nike en Adidas en kledingmerken zoals Esprit, Benetton en Desigual. Op het terrein vindt u naast de vele boetieks ook diverse cafés en restaurants, waar u even kunt bijkomen. Daarnaast is er een speelhoek voor de kinderen, hier kunnen zij zich vermaken terwijl u winkelt.

Vanaf Vakantiepark Weerterbergen bereikt u het Designer Outlet Roermond in slechts een half uur rijden. Het is dagelijks geopend tot 20.00 uur. Tijdens de vakantieperiodes kunnen de openingstijden afwijken. Bent u met meer dan 15 personen? Dan kunt u met een groepsboeking genieten van extra voordelen, waaronder extra korting en gratis parkeren. Neem hiervoor contact op met Designer Outlet Roermond.

Tijdens een bezoekje aan het Designer Outlet Roermond kunt u niet alleen goedkoop inkopen, maar beleeft u ook een heerlijk ontspannende vakantiedag.

Meer informatie
<