Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het Aardbeienland

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Horst

Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland. Hele velden en kassen afwisselend vol met bloementjes en zoetruikende rode aardbeien, zalig! Het terras en de winkel zijn vrij toegankelijk. Ook hier loopt het water u in de mond: geniet van de verse aardbeienheerlijkheden en neem de zomerkoninkjes mee naar huis om verder te genieten. Rondom de kweekkassen en velden is het Aarbeienland een heus themapark met een museum, sprookjes, meerdere speeltuinen een fraaie tuin om rond te zwalen. Door het park heen zijn speurtochten voor jong en oud uitgezet. De complete aarbeienbeleving duurt zo'n 3,5 uur. Van mei t/m september is het ook mogelijk om zelf aardbeien te plukken: het lekkerste souvenir, vers van het land!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.