Van Horne Hoeve

  • Regio: Limburg
  • Plaats: Weert

Paardenliefhebbers kunnen op Vakantiepark Weerterbergen een vakantie combineren met hun grootste hobby. Het is namelijk mogelijk bij ons een echte paardenvakantie te beleven in samenwerking met Stal van Horne Hoeve. Zowel voor beginners als gevorderden. Iedereen is van harte welkom voor een leuk dagje uit met de paarden. Het is zelfs mogelijk uw eigen paard mee te nemen. De manege ligt tegenover ons park, dus op loopafstand zodat u dichtbij uw paard verblijft. Neem een kijkje op de website of neem telefonisch contact op voor meer informatie over paardrijden of paardenstalling.

Kijk voor meer informatie en speciale arrangementen bij het thema paardenvakantie!

Naast de manege heeft de Van Horne Hoeve ook een kinderboerderij, een restaurant en een speeltuin. Op deze gratis speeltuin zijn diverse spannende speeltoestellen te vinden voor de wat grotere kinderen, zoals een echte helikopter, een hele hoge glijbaan, een autobaan en een kabelbaan. Voor de allerkleinsten is er een carroussel, een "mama/kind schommel", een zandbak en nog veel meer. De buitenspeeltuin is volledig omheind en overzichtelijk zodat u uw (klein)kinderen goed in de gaten kunt houden! Op de knuffelweide van de kinderboerderij kunnen de dieren geaaid, geknuffeld en gevoerd worden (met speciaal verkrijgbaar voer). Er kan zelfs op pony's worden gereden, hartstikke leuk!

Stal van Horne Hoeve
Trancheeweg 22a
6002 ST Weert
Telefoonnummer: 06-83861184
Email: info@vanhornehoeve.nl

Heeft u ook zin gekregen in een dagje uit met de paarden? Boek dan snel een accommodatie op Weerterbergen en beleef een echte paardenvakantie!

Meer informatie