Groepsaccommodatie Limburg
Home » Vakantie Limburg » Groepsaccommodatie Limburg

Groepsaccommodatie Limburg

Groepsaccommodatie Limburg

Wanneer u plannen heeft om met een grote groep op vakantie te gaan, is een verblijf in één van de groepsaccommodaties op Familiepark Weerterbergen een ideale keuze. Met de hele familie of een vriendengroep, op Weerterbergen kan het allemaal. En het fijne is dat onze accommodaties geschikt zijn tot maar liefst 24 personen. Hierdoor kunt u gezellig met de hele groep in één accommodatie verblijven. Geen heen en weer geloop of discussies over de indeling van de bungalows. Je kiest voor een vakantie met elkaar. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat jullie de gehele vakantie kunnen genieten van elkaar gezelschap. In een groepsaccommodatie Limburg op ons park geniet u van een heerlijke en onvergetelijke vakantie in Noord-Limburg.
Zoek meteen een geschikte groepsaccommodatie!

Voor alle groepssamenstellingen

De groepsaccommodaties op Weerterbergen zijn geschikt voor verschillende soorten groepen. Wij beschikken over groepsverblijven voor de volgende grote groepssamenstellingen:

Groepsaccommodatievakantie groepsaccommodatiegroepsaccommodatiesgroepsaccommodatie

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met kleinere groepen. In alle groepsaccommodaties treft u een complete inrichting en inventaris aan voor het aantal personen waardoor de accommodatie is ingericht. Comfortabele en luxe groepsaccommodaties Limburg waar u het echte vakantiegevoel beleeft. Onze groepsverblijven zijn tevens ook beschikbaar na een familiefeest of voor zakelijke mogelijkheden. Na een dag vergaderen met verschillende activiteiten verblijft u gemakkelijk met de hele groep in een verblijf.

Bekijk onze groepsaccommodaties