Vakantie met hond: leuk voor jou en je huisdier

Wil je graag op vakantie, maar wil je je hond niet achterlaten, of vind je dat je trouwe viervoeter ook een heerlijke vakantie heeft verdiend? Neem dan je hond mee op vakantie! Limburg heeft genoeg te bieden. Je kunt er samen met je hond genieten van de rust, ruimte en natuur. Boek eens een accommodatie op het diervriendelijke Vakantiepark Weerterbergen, en ga met de hond op vakantie. Je kunt heerlijk de natuur in gaan en Limburg ontdekken, maar er zijn ook genoeg andere leuke uitjes in de omgeving. Kortom: alles voor een honden vakantie is te vinden op Vakantiepark Weerterbergen!

De natuur ontdekken tijdens de vakantie met hond

Wat is er nu leuker dan de natuur te ontdekken samen met je hond? Door Limburg lopen een aantal mooie wandelroutes die de mooiste plekjes laten zien. Maar, met hond op vakantie hoeft niet te betekenen dat je alles lopend moet doen. Er zijn ook een groot aantal fietsroutes die door de prachtige natuur van Limburg lopen. En wilt u uw eigen fiets nu niet meenemen, dan kunt u er gemakkelijk één huren op Vakantiepark Weerterbergen. Zo kunnen u en uw hond genieten van een actieve hondenvakantie.

Leuke uitstapjes

Verblijf je nu langer in Limburg of wil je meer zien dan alleen de natuurrijke omgeving? Dan zijn er ook genoeg leuke dagjes uit in de buurt, waarbij je je hond gewoon mee kunt nemen.

  • Je kunt tijdens je vakantie met hond bijvoorbeeld eens naar de Kasteeltuinen Arcen gaan. Je kunt in dit landgoed uren genieten van het Rosarium en de bijzondere thematuinen, zoals de Oosterse tuinen.
  • Of breng eens een bezoekje aan het Aardbeienland in Horst. Hier kun je genieten van de heerlijke aardbeien die hier groeien, en je kunt je hond gewoon meenemen.
  • Of wilt u de natuur op een heel andere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het Nationaal Park De Groote Peel. Dit bijzondere gebied kun je wandelend of fietsend verkennen, en ook hier kun je je hond gewoon meenemen. Zo kunnen jullie samen genieten van dit prachtige stukje natuur!

Zo ziet u dus maar, een vakantie met honden hoeft dus helemaal niet saai te zijn!

Geschikte accommodaties

Vakantiepark Weerterbergen heeft speciale accommodaties voor mensen die een huisdier meenemen op vakantie. Als u een diervriendelijke accommodatie boekt, kunt u aangeven dat u op vakantie met de hond gaat. Wij zorgen dan voor een gepaste accommodatie, zodat u en uw hond een fijne vakantie tegemoet gaan!