Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Een groot deel van het vakantiepark is autovrij. Verblijf je in dit gedeelte van het park, dan kun je alleen op vaste aankomst- en vertrekdagen je vakantieverblijf met de auto bereiken. Je wordt verzocht om na het uitladen van de auto zo snel mogelijk op de centrale parkeerplaats buiten het park te parkeren. De slagboom van de centrale parkeerplaats is geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur.

Bij de bungalows nummer 3 t/m 83 is het toegestaan om maximaal 1 auto te parkeren. Bij de bungalows voor 10 personen en groter is ruimte om maximaal 2 auto's te parkeren. Overige auto's kunnen op de centrale parkeerplaats geparkeerd worden.

Oplaadpunt elektrische auto's

Oplaadpunten voor elektrische auto's vind je op de parkeerplaats bij de villa's. Om gebruik te maken van de oplaadpunten heb je een laadpas nodig.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het parkeerterrein voor de slagboom bij de parkreceptie parkeren.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Weerterbergen hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)495 584 777.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Tevens verkrijg je bij de receptie je Guestcard welke je dient te overhandigen in de horeca bij het afrekenen van je rekening. Als je arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Weerterbergen kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt en kan je direct doorrijden naar je vakantieverblijf. Hier gebruik je de Keycard als sleutel. Het grootste deel van het vakantiepark is autovrij. Verblijf je in dit gedeelte van het park, dan kun je alleen op vaste aankomst- en vertrekdagen de slagboom openen.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • toegang tot het park
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

Je kan de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Wij verzoeken je om op je vertrekdag voor 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. Indien je eerder vertrekt dan de reguliere vertrekdag vragen wij je om dit tijdens openingsuren bij de receptie te melden. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

<