Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst- en vertrekinformatie

Aankomst op ons park

U kunt vanaf 15.00 uur de Keycard aanbieden bij de slagboom aan het einde van de parkeerplaats (volg bordjes receptie). Als de slagboom zich opent, bent u automatisch ingecheckt. Vervolgens kunt u meteen doorrijden naar uw bungalow. Na het uitladen moet u de auto parkeren op het parkeerterrein buiten het park.

De bungalows/villas zijn ook toegankelijk met de Keycard. U opent de voordeur door deze card (met tekstzijde Keycard rechts) in het slot te steken. Als het groene lampje brandt, kunt u de deurkruk naar beneden duwen.

Inchecken bij de parkreceptie is alleen nodig indien u een openstaande post heeft, een arrangement heeft bijgeboekt of per openbaar vervoer reist. Als u de Keycard heeft ontvangen, alle betalingen heeft voldaan en geen arrangementen heeft bijgeboekt, dan hoeft u zich niet te melden bij de parkreceptie en kunt u direct naar uw accommodatie gaan. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie of op een andere dag? Meldt u dit dan a.u.b. aan de parkreceptie via telefoonnummer: +31 (0)495 - 584777.

Als u vóór 15.00 uur aankomt dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein en direct gaan sporten, zwemmen of naar één van de restaurants. Aanreizen kan op vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur en op maandag tot 18.00 uur. Wanneer de receptie gesloten is kunt u zich melden bij het Limburgs cafe.

Belangrijk! Heeft u een arrangement geboekt? Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op vrijdag of maandag begint denkt u er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, of gaat u dit direct doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Early check-in

Wilt u graag wat vroeger aan uw vakantie beginnen? U kunt dan (tegen betaling) een early check-in boeken. Dit kan direct bij het maken uw boeking in stap 2 'Extra's' of later via Mijn Roompot. Tot 3 weken voor aankomst kunt u de early check-in aan uw boeking toevoegen. U kunt dan vanaf 12:00 in uw accommodatie in plaats van 15:00.

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw bungalow (als sleutel)
  • toegang tot slagboom aan het einde van de centrale parkeerplaats.
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal gelieve u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Attentie: bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in de nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van € 37,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

  • Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00
  • Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Parkeren

Een deel van het park is autovrij en alleen op aankomst- en vertrekdagen kunt u uw vakantieverblijf met de auto bereiken. U wordt verzocht om na het uitladen de auto zo snel mogelijk op de centrale parkeerplaats buiten het park te parkeren. De slagboom van de centrale parkeerplaats is geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur.

Op het deel van het park waar auto's wel zijn toegestaan, kunt u uw auto naast uw vakantieverblijf parkeren.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle overnachtende gasten hebben iedere dag op vertoon van hun bungalowpas gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het parkeerterrein voor de slagboom bij de parkreceptie parkeren.

Vertrekregeling

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw bungalow te verlaten. Indien u eerder vertrekt dan de reguliere vertrekdag, dan kunt u zich, tijdens openingsuren receptie, melden bij de intercom bij de slagboom. Zij kunnen de slagboom voor u openen. Vertrekt u buiten de openingstijden van de receptie, dan ontvangt u in het café een munt om de slagboom te openen.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<