Zwembad Weerterbergen

Update coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan komen activiteiten te vervallen. In het zwembad zijn tijdelijk minder gasten toegestaan en het is nodig een plek te reserveren. Je kunt daarom met je gezelschap tijdens je vakantie één keer zwemmen. Plan je bezoek dus goed.

Als bezoeker van het park kan je reserveren door te bellen naar 0495 - 584777. Als het rustig is, ben je welkom op maandag t/m vrijdag buiten vakantieperiodes.

Vakantiepark Weerterbergen beschikt over een veelzijdig zwembad. Hier is het voor jong en oud altijd genieten.

Het zwembad beschikt over een golfslagbad waar u heerlijk op de golven kunt dobberen. Voor kinderen is er een kinderbad met speeltoestel. De reuzenglijbaan van maar liefst 52 meter met speciale lichteffecten zorgen voor heel wat waterplezier! Ook heeft het zwembad een buitenbad wat vanaf binnen te bereiken is via een doorzwemsluis en bubbelbaden. Bent u na het zwemmen wel toe aan een lekker drankje en een snack? Kom dan even tot rust bij de bar in het zwembad.

Gasten van Vakantiepark Weerterbergen hebben gratis toegang tot het zwembad. Indien u niet op het vakantiepark verblijft kunt u een half uur van te voren telefonisch navragen of toegang nog mogelijk is. Het is mogelijk dat door de drukte de toegang geweigerd wordt.

Kinderen met minimaal zwemdiploma A worden zonder (meezwemmend) toezicht toegelaten tot het zwembad

Het meenemen van opblaasbare elementen is toegestaan.