Fietsvakantie in Noord-Limburg

Wilt u de prachtige omgeving van Noord-Limburg verkennen? Doe dit dan op de fiets. Doordat Noord-Limburg minder heuvels kent dan Zuid-Limburg en een goede infrastructuur heeft is dit de fietsregio bij uitstek. Er zijn voldoende fietsroutes Limburg welke u langs de mooiste plekjes leiden. Leuke dorpjes, natuurgebieden of historische bezienswaardigheden, Noord-Limburg heeft het allemaal. De regio heeft fietsknooppunten welke u met een kaart gemakkelijk kunt verbinden waardoor u fietsroutes zelf kunt samenstellen. Zo kunt u zelf bepalen hoelang de route zal zijn en langs welke bezienswaardigheden u wilt fietsen. Haal hier het beste uit uw fietsvakantie.

Fietsen in Limburg, veelzijdig en natuurrijk

Een leuke fietsvakantie is voor iedereen anders. Daarom is Noord-Limburg een unieke bestemming. Er is hier voor ieder wat wils. De fietsroutes hebben verschillende thema’s als natuurgebieden, dorpen & steden, kunst & cultuur, historisch of culinair. U kiest zelf gemakkelijk een route die bij u past. Ook zijn er seizoensgebonden routes zoals aspergeroutes. Bent u meer van het snelle en ruige? Noord-Limburg is ook ideaal voor mountainbike liefhebbers. Deze routes gaan dwars door ruige paden en natuurparken.

Vakantiepark Weerterbergen

Tijdens uw fiets vakantie heeft u natuurlijk een slaapplaats nodig waar u ’s avonds na een lange fietsdag heerlijk tot rust kunt komen. Vakantiepark Weerterbergen is een echt familiepark gelegen in Weert. Een perfecte locatie om Noord-Limburg te ontdekken. De comfortabele accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Prijzen variëren van hoog tot laag en u kunt hier in één huisje terecht tot maar liefst 24 personen. Hiervoor hebben wij speciale familievilla’s beschikbaar. Op het park zijn ook voldoende faciliteiten aanwezig voor een aanvulling op uw vakantie. Wij beschikken bijvoorbeeld over:

  • Horecagelegenheden
  • Koos Kids Club
  • Zwembad
  • Fiets of kano/bootverhuur

Met een weekendje weg in Limburg op Weerterbergen heeft u een complete vakantie. Na het fietsen ontspant u in onze Beauty & Wellness, nuttigt een lekker hapje en drankje in één van onze horecagelegenheden of trekt een baantje in het subtropisch zwemparadijs. Weerterbergen is perfect voor alle soorten fietsvakanties.

Fietsverhuur op Weerterbergen

Het park beschikt over fietsverhuur. Wanneer u geen ruimte heeft om eigen fietsen mee te nemen of u heeft geen zin in gesjouw met de eigen fietsen dan kunt u bij ons gemakkelijk fietsen huren. Zo kunt u toch de omgeving ontdekken per fiets. Natuurlijk zijn er ook voldoende leuke uitstapjes in de omgeving waar u naartoe kunt fietsen. Neem hiervoor een kijkje bij onze dagjes uit Limburg. Zijn jullie echte fietsfanaten? Kom dan voor een fietsvakantie naar Vakantiepark Weerterbergen in het prachtige noorden van Limburg!