Op vakantie met kinderen

Als u op vakantie gaat met het gezin bent u waarschijnlijk op zoek naar een leuke combinatie voor jong en oud. Vooral voor kinderen moeten er genoeg activiteiten aanwezig zijn zodat zij lekker kunnen genieten van de vakantie. Wij begrijpen dat er niets leukers is dan het zien van kinderen die genieten. Op Vakantiepark Weerterbergen wordt een vakantie met kinderen een hele gezellige tijd. Door de vele faciliteiten op het park hoeft niemand zich te vervelen.

Een leuke tijd op het park

Bij ons op Vakantiepark Weerterbergen is er voor een vakantie met kinderen veel te doen. Bij de Koos Kids club zorgt Koos Konijn ervoor dat de jongste kinderen zich ook vermaken tijdens de vakantie. In de Koos Kids Club wordt er gedanst, geknutseld en geknuffeld. Voor de tieners tot zeventien jaar is er een speciale Chillzone. Hier kunnen zij vrienden maken, gamen en er wordt vaak een discoavond of kampvuur georganiseerd. Het zwembad is een plezier voor iedereen en maakt kindervakanties helemaal compleet. Er kan daar gerelaxt en gespeeld worden in het buitenzwembad en golfslagbad. Andere leuke faciliteiten voor de kinderen zijn:

  • Trampoline
  • Glowgolf Weert
  • Kanoën of waterfietsen op het meer

Bungalows voor de kinderen

Tijdens uw kindervakantie hebben wij meerdere accommodaties speciaal voor vakantie met kinderen. Er staan op het park meerdere vier- tot zespersoons bungalows aan het water. Deze hebben een steiger en een bootje. Ideaal dus voor gezinnen met wat oudere kinderen die al een zwemdiploma hebben. Ook voor gezinnen met kleinere kinderen hebben we diverse geschikte bungalows. In deze accommodaties staan onder andere een campingbedje, een box, kinderstoel. Wij hebben alles voor een leuke vakantie met kinderen speciaal voor u geregeld.

Met de kinderen op vakantie? Kom naar Vakantiepark Weerterbergen en zij beleven de vakantie van hun leven.
Zoek & Boek snel de juiste accommodatie voor uw gezelschap!

Veel te doen tijdens een kindervakantie Limburg

De omgeving van Noord-Limburg is perfect voor leuke kindervakanties. Er is veel te doen en te zien in Noord-Limburg. Voor een dagje met meer spanning en sensatie zijn De Efteling of Attractiepark Toverland een goede keuze. Jong en oud kan zich hier vermaken. Samen met de kinderen kunt u een adrenaline boost krijgen in de attracties. Maar papa en mama kunnen ook even rustig een broodje eten en naar de kinderen kijken terwijl zij ronddraaien in een draai- of zweefmolen. Wilt u een wat rustigere dag? Dan is een wandelvakantie of picknick in de mooie natuur van Limburg een leuke optie voor een vakantie met kinderen. Weerterbergen ligt een halfuurtje rijden van Eindhoven en drie kwartier van Venlo. Deze steden hebben veel bezienswaardigheden welke ook leuk voor kinderen zijn. Een kijkje nemen in de voetbalstadions, een middagje shoppen of naar een interactief museum. Wilt u niet te ver rijden vanaf ons vakantiepark? Dan is Weert ook zeker een bezoekje waard. Tijdens uw kinder vakantie kunnen de kinderen zich in Weert vermaken in onder andere Kinderpretland. In deze grote speeltuin kan het hele jaar door gespeeld worden, doordat Kinderpretland uit een binnen- en buitenspeeltuin bestaat.