Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Op vakantie met kinderen

De ideale gezinsvakantie is voor elk gezin anders. U blijft misschien het liefst op één plek, terwijl een ander er graag op uit gaat. Een goede combinatie van faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor zowel u als ouder het naar uw zin heeft en dat de kinderen zich geen moment vervelen. Niets is leuker dan de kinderen volop te zien tijdens de vakantie. Vakantiepark Weerterbergen heeft een schitterende ligging in de bosrijke omgeving van Weert, net op de grens tussen Limburg en Noord-Brabant.

Een leuke tijd op het park

Op het vakantiepark is er altijd iets te beleven. Terwijl u de dag rustig begint met een kop koffie, kunnen kinderen meedoen aan de leukste activiteiten bij de Kids Club. Kijk vanaf de zijlijn toe hoe zij meedansen met de Roompot Clubdans, wat er vandaag wordt gemaakt bij de Knutsel Club en luister mee naar de spannende avonturen die Koos  beleeft tijdens het voorlezen en het meeleeftheater.

Ook voor gezinnen met iets oudere kinderen is er volop vermaak. Regelmatig wordt er instructie gegeven om te klimmen aan de indoor klimwand, wordt er arrow play gespeeld, is er boogschieten en lasergame. Liever met het hele gezin iets ondernemen? Ga mee met de huifkartocht, speel mee met bingo of daag elkaar uit op de bowlingbaan. Vakantiepark Weerterbergen heeft bovendien een zwembad waar u als parkgast gratis toegang tot heeft. Met een golfslagbad, apart kinderbadje, buitenbad en glijbaan is het een heerlijk zwembad voor een paar uur spetterplezier.

Accomomdaties voor gezinnen

Grote bungalows, kleine bungalows en kindvriendelijke bungalows: de vakantieverblijven op Vakantiepark Weerterbergen zijn enorm veelzijdig. Kindvriendelijke bungalows zijn standaard uitgerust met kinderbedje, kinderstoel en een badje. Ook zijn de wandcontactdozen afgeschermd en liggen deze accommodaties veelal vlak bij een speeltuintje.

Op het vakantiepark zijn ook diverse bungalows die aan het water liggen. Deze hebben een steiger een bootje. Ideaal voor gezinnen met iets oudere kinderen, die al zwemdiploma’s hebben. Maar ook als u geen eigen bootje heeft, kunt u samen het park vanaf het water verkennen. Bij het meer kunt u een waterfiets of kano huren!

Verken de omgeving

Gaat u er tijdens uw vakantie graag samen op uit? In de omgeving van Weert is er veel te beleven voor gezinnen met kinderen. Bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Toverland in Sevenum, het ideale dagje pretpark voor het hele gezin. Er zijn diverse achtbanen voor echte durfallen, maar ook leuke attracties voor die voor alle leeftijden geschikt zijn. Liever de natuur in? Bezoek dan Nationaal Park De Groote Peel. Wandel er rond of huur een ontdektocht bij het buitencentrum. Het Kabouterpad is bijvoorbeeld de ideale ontdekkingstocht voor kleuters! De veelzijdige stad Eindhoven ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf het vakantiepark. Een bezoek aan het stadion van PSV is een aanrader voor grote én kleine voetbalfans! Ook zijn er leuke musea in Eindhoven te vinden, bijvoorbeeld het preHistorisch Dorp. Blijft u liever wat dichter bij het vakantiepark? Dan is het binnen- en buitenspeeltuin Kidsplaza in Weert ideaal!

Aanbiedingen

Last Minutes

Last Minutes

Op het laatste moment beslissen om een paar dagen weg te gaan is een heerlijk gevoel! Er even tussenuit gaan is dan een ideale keuze.

Korte midweek v.a. 285,- 127,-
Korte midweek

Aankomstdatum: 07-06-2022
Vertrekdatum: 10-06-2022

Je verblijf 285,- 127,-
Reserveringskosten Inclusief
Totaal 285,- 127,-

Exclusief
Bedlinnen (niet verplicht)
Eindschoonmaak (niet verplicht)
Toeristenbelasting € 2,30 p.p.p.n.

Zomervakantie

Zomervakantie

Boek nu jouw ideale zomervakantie!

Weekend v.a. 383,- 232,-
Weekend

Aankomstdatum: 02-09-2022
Vertrekdatum: 05-09-2022

Je verblijf 383,- 232,-
Reserveringskosten Inclusief
Totaal 383,- 232,-

Exclusief
Bedlinnen (niet verplicht)
Eindschoonmaak (niet verplicht)
Toeristenbelasting € 2,30 p.p.p.n.

Pinksteren

Pinksteren

Eropuit tijdens het pinksterweekend

Weekend v.a. 695,- 348,-
Weekend

Aankomstdatum: 03-06-2022
Vertrekdatum: 07-06-2022

Je verblijf 695,- 348,-
Reserveringskosten Inclusief
Totaal 695,- 348,-

Exclusief
Bedlinnen (niet verplicht)
Eindschoonmaak (niet verplicht)
Toeristenbelasting € 2,30 p.p.p.n.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

<