Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Over het park

Uitstekende accommodaties

Vakantiepark Weerterbergen heeft veel verschillende accommodatietypen. De bungalows en villa’s zijn te boeken van 4 tot en met maar liefst 24 personen. Vele vakantieverblijven beschikken over een uitgebreide keuken, boxspringbedden, eigen buitenterras en nog veel meer. Er zijn ook speciale accommodaties te boeken voor mindervalide personen en gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast is in een deel van onze accommodaties ook uw huisdier welkom. Wij hebben voor iedereen een geschikte vakantieverblijf.

Genieten van extra rust en onbezorgd wandelen en buitenspelen? Geen probleem! Een groot deel van ons park is autovrij. Op wisseldagen mogen auto's hier wel rijden, wel zo fijn met het in- en uitladen van bagage. Bekijk de autovrije wegen op de plattegrond.

Faciliteiten op Vakantiepark Weerterbergen

Met de vele faciliteiten op Weerterbergen heeft u nooit tijd om zich te vervelen. De faciliteiten grenzen bijna allemaal aan het gezellige centrumplein. Hier vindt u bijvoorbeeld het zwembad, een bowlingbaan, horecagelegenheden en de parkwinkel. Ook heeft Vakantiepark Weerterbergen volop sport en animatieactiviteiten en is Koos natuurlijk ook van de partij. U kunt een kano, waterfiets of bootje huren waarmee u het gehele meer kunt ontdekken. Aan dit meer grenzen weer meerdere buitensportfaciliteiten zoals de midgetgolfbanen en tennis. Om de omgeving te ontdekken is er een fietsverhuur en voor de allerkleinste gasten is er een Kids Club. Als ouder kunt u onder het genot van een kopje koffie toekijken hoe uw kinderen genieten tijdens de minidisco, het voorleestheater en bij de knutselclub.

Omgeving van Weerterbergen

Trek vanaf Roompot Vakantiepark Weerterbergen er lekker op uit in één van de bossen gelegen in deomgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Laurabossen. Naast de mooie natuur biedt dit gedeelte van Limburg volop activiteiten zoals bruisende steden en leuke uitstapjes.

Voordelig verblijven op Vakantiepark Weerterbergen

Een vakantie naar Weerterbergen is altijd voordelig, maar helemaal wanneer u gebruik maakt van onze speciale acties en aanbiedingen. In het aanbiedingenoverzicht ziet u precies welke aanbiedingen op dit moment actief zijn en voor welke fantastische prijs u een vakantie op Vakantiepark Weerterbergen kunt boeken. Met onze aanbiedingen profiteert u van een voordelige vakantie op het prachtige Vakantiepark Weerterbergen.

<