Een gezellige familievakantie

Samen op vakantie met familie is erg leuk, op Vakantiepark Weerterbergen heeft iedereen het namelijk naar zijn zin. Een vakantie om nooit te vergeten! Weerterbergen beschikt over voldoende groepsactiviteiten maar ook individueel dingen doen is hier geen probleem. Het is een echt familiepark wat zowel voor jong als oud veel te bieden heeft!

Groepsbungalows voor een leuke familievakantie

Met heel de familie in één bungalow verblijven is toch wel het bijzondere van familievakanties. Op ons vakantiepark is het daarom mogelijk om groepsaccommodaties te huren. Hierin kunt u gezellig met de hele familie verblijven. De groepsaccommodaties zijn o.a. voor het volgend aantal personen:

Iedereen kan daardoor met elkaar kletsen tot in de late uurtjes. En heel de familie kan heerlijk tot rust komen, want een aantal bungalows zijn voorzien van een privé-sauna en twee bruisbaden. De groepsaccommodaties bieden genoeg ruimte voor het genoemde aantal personen. Wat is nog fijner dan op een familievakantie zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen?

Genoeg te doen op Vakantiepark Weerterbergen

Wij begrijpen dat er tijdens familievakanties genoeg te doen moet zijn voor het hele gezelschap. Daarom hebben wij veel verschillende activiteiten voor groepen. Zo kunt u met de familie een duik in het zwembad nemen of kom tot rust in onze sauna’s. Op het park zijn er nog meer activiteiten te beleven zoals o.a.:

  • Boogschieten
  • Bowlen
  • Glowgolf
  • Kanoën
  • Vissen

Jong en oud kan tijdens de familievakantie met de activiteiten meedoen. En om te testen wie er beter is, kunt u er natuurlijk altijd een wedstrijdje van maken. Op deze manier kunt u met of tegen elkaar spelen. De jonge kinderen in de familie kunnen zich vermaken in de Koos Kids Club. Voor de tieners tussen de dertien en zeventien jaar oud is er een speciale Chillzone. Daar is de mogelijkheid om te gamen en om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten. Ook wordt er vaak een kampvuur of een discoavond georganiseerd. Wanneer tijdens een vakantie met kinderen de kinderen vermaakt worden, kunnen de volwassenen aan de bar of op het terras gezellig een hapje eten of een drankje drinken.

Eropuit met de familie

In de omgeving van Vakantiepark Weerterbergen is er veel te doen voor een leuke familie vakantie. Zo is er in de buurt het stadje Weert. Op Vakantiepark Weerterbergen kunt u gemakkelijk fietsen huren en zo naar Weert fietsen. Op deze manier heeft iedereen gelijk de mogelijkheid om de mooie natuur van Noord-Limburg te bewonderen. Een half uurtje rijden van Vakantiepark Weerterbergen ligt Eindhoven. In deze grote stad is het leuk om een bezoekje te brengen aan het Philips Stadion of de vele winkels in het centrum. Ook zijn er diverse musea die u kunt bezoeken met de familie.