Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8.036 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.5
  • Schoonmaak
    7.1
  • Service point
    8.5
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7.7
  • Zwembad
    7.4

Bekijk 8.036 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024

We hebben een heerlijke vakantie gehad waarin de kinderen zich optimaal vermaakt hebben. Er is een ruime keuze voor ieder wat wils. Bij ons vonden ze ook de activiteit die op de manege werd georganiseerd (ponyplezier) erg leuk.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024

Het ziet er netjes en verzorgd uit, de huisjes zijn wel wat verouderd en de schoonmaak kan beter. Fijn dat de auto bij t huisje mocht staan. Bij aankomst een hele lange rij op de parkeerplaats. Voor mensen die er al geparkeerd staan niet fijn om dan weg te gaan. Verder is alles aanwezig, we hebben een fijn verblijf gehad.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Peter Rademakers
Datum: 14 mei 2024

Wij, de ouders van onze kinderen en opa en oma van de kleinkinderen hebben hier onze 70 en 75 jarige verjaardag gevierd.Door de bereidwilligheid van jullie team hebben onze kinderen de gelegenheid gehad om het huis leuk aan te kleden. Ook de felicitatiekaart van jullie en de traktatie in de vorm van Limburgse vlaai hebben wij zeer gewaardeerd.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Ingrid Minnis
Datum: 14 mei 2024

De nummers vd huisjes zijn in donker niet te lezen.
De wegwijzers kloppen niet of onduidelijk.
Netzo als de entree met de auto welke slagboom is onduidelijk.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024

Pluspunten:
Vermaak voor kinderen; animatie, speeltuinen indoor en outdoor, zwembad met glijbaan, etc. Eten is erg goed en voldoende aanbod. Vriendelijke medewerkers. Koffieautomaat Starbucks. Grootte accommodatie.

Minpunten:
Geen uitvalrekje bij het stapelbed, veel mierenlokdoosjes bij het terras accommodatie en dus veel mieren. Terras niet schoongemaakt. Schoonmaak was nog tot na 16:00 uur bezig. Geen aankleedkussens in omkleedhokjes zwembad, familie aankleedruimte zwembad gesloten. Sommige dekbedden en kussens met verklonterde vullingen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Jan Stel
Datum: 14 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Marc Baetens
Datum: 14 mei 2024

Aangenaam verrast door de rust terwijl er best veel volk was. Mooi kader met vijvers !

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Dick Meijer
Datum: 14 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.