Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 39.883 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijke vakantieweek gehad op een mooi en gezellig park

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Veel te doen met kinderen. Huisje was ouderwets maar verder prima. Enige minpunt was dat de kraan in de badkamer niet bleef staan deze viel steeds naar beneden. Verder viel het wasrek bijna uit elkaar. En was de afwasteil lek.

Naam: John van Brenk
Datum: 11 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Al met al een heel goede ervaring, alleen wifi viel regelmatig uit en te weinig personeel horeca.

Naam: Jimmy van geel
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het park zelf is geweldig leuk voor de kids. Voorzieningen genoeg. Eten is goed. Alleen jammer dat de terrassen wat aan de vroege kant sluiten. En het huisje was best slecht onderhouden. Schimmel in de badkamer wat er gewoon voor een groot deel af gepoetst kan worden. Voor de rest prima naar ons zin gehad. Zijn hier al eerder geweest en komen zeker nog een keer terug.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was een kort maar een zeer leuk verblijf in het vakantiepark

Naam: Moniek Van Heemskerken
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Hele fijne vakantie gehad, de kinderen hebben zich goed kunnen vermaken en er was zoveel te doen, dat we ons niet hebben verveeld. Er waren genoeg eetgelegenheden en voldoende speeltuinen door het gehele park heen. En ook als je wat rust wilde kon je een prachtige wandeling maken op het park.

Naam: Monica Eskens
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Super super vakantie ! Vorig jaar ook geweest volgend jaar voor de 3e x ? Wie weet zitten er wel over na te denken vooral omdat onze kinderen zich zo erg vermaken bij weertebergen !

Naam: Klaas Laan
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een leuke vakantie gehad. Het was alleen erg jammer dat er geen tandems meer verhuurd worden, dat was in het verleden wel. Wij hebben een slechtziende kleindochter en we konden nu dus niet fietsen. Aangezien wij geen auto hebben en dus van het openbaar vervoer afhankelijk zijn, konden we niet heel vaak een dagje weg. De bushalte zit op een half uur loopafstand en dat is vooral voor kinderen erg ver.

Naam: Fam Crul
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Onze vakantie op de Weerterbergen was top! Wij dachten altijd dat Roompot een b-keus was ten opzichte van Center Parcs en Landal (sorry!) maar dit is zeker niet waar! Alles is keurig in orde, het huisje (nr 178) was netjes, compleet en had een mooie ligging. Faciliteiten op het park zijn netjes en er is heel veel te doen. Zwembad, bowling, indoorspeeltuin, glowgolf, midgetgolf, restaurant.. allemaal dik in orde. Maar wat voor ons misschien wel de grootste verrassing was is de sfeer. Heel vriendelijk enthousiast personeel. Een heel enthousiast animatieteam voor de kids. Er was ook steeds voldoende personeel bij de animatie, in de winkel, in het zwembad en in de horeca. Heel knap in deze tijd!
Grotere activiteiten waar je voor moet betalen maar ook voldoende gratis activiteiten waar kinderen zo aan kunnen sluiten (buikschuifbaan, springkussens, waterpistolen etc). Heel toegankelijk en een gemoedelijke sfeer. Kinderen ontmoeten elkaar hier en hebben een heerlijke tijd. Heel gaaf!
Als ik dan een noot van kritiek moet geven is het dat de bedden te zacht zijn, na twee weken vonden de ruggen van de volwassenen dit niet meer zo prettig. En de wachttijd bij de friettent, frietjes halen duurt erg lang. Misschien kan dit efficienter. Maar al met al, wij hebben een topvakantie gehad. Dikke complimenten voor jullie mooie park met een prachtige sfeer.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Topvakantie

<