Reviews

Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 42.396 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Maartje Brom
Datum: 30 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk park, vriendelijk personeel. Er is veel water en er zijn veel bruggetjes wat heel mooi is maar met kleine kinderen op fietsjes te gevaarlijk omdat er weinig omheining is. Dat vond ik een groot minpunt. Zwembad is fijn maar wat aan de saaie kant.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Prima uitvalsplek met België en Duitsland dichtbij, mooi natuurlijk gelegen (boswandeling), basis faciliteiten op het park en huisje (restyle) prima voor weekendje weg.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Super park !! Veel activiteiten voor kinderen. Zeker de moeite waard om terug te komen

rating-pie

Naam: susanne de Haas
Datum: 30 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

lekkere vakantie gehad.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

we komen altijd terug vooral om de ligging en de natuur mooie omgeving.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

we hebben het erg naar ons zin gehad, de rust was heerlijk, al het personeel was erg vriendelijk of je nu in de winkels kwam of in het restaurant of zwembad. Iedereen was super vriendelijk, we komen zeker nog een keer terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Guy De Sutter
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

schoonmaak = het zou niet bedoeling mogen zijn dat je als vakantieganger , de ramen zou moeten schoonmaken , de kookpot en kookvuur nog eerst moet gaan opkuisen bij aankomst

ofwel heeft de vorige vakantienemer zijn taak niet gedaan zoals het hoort , ofwel veegt de poetsdienst er haar voeten aan alles netjes achter te laten ....

voor de rest blijven wij graag terug komen , om de rust en de natuur