Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemene informatie

Op deze pagina vindt u extra informatie die van pas kan komen tijdens en vooraf aan uw verblijf op Weerterbergen. Zo kunt u alvast een routebeschrijving naar ons park bekijken of het adres in uw navigatie systeem opslaan zodat u veilig en zonder zorgen op ons park aankomt. Ook leest u hier over de aankomstprocedure en de keycards, zodat u soepel het park op kunt en uw intrek kunt nemen in uw bungalow. Via het contactformulier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor vragen en/of opmerkingen.
Wij begrijpen dat u er liever nog niet aan denkt, maar via deze pagina vindt u ook nog wat handige tips voor op uw vertrekdag. Het lezen van de informatie op deze pagina's zorgt er voor dat uw gehele verblijf heerlijk genieten is!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.