Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Ja, huisdieren zijn toegestaan op het park, maar niet in alle accommodaties. Wilt u uw huisdier meenemen op vakantie, boek dan een huisdiervriendelijke accommodatie en geef uw huisdier op als onderdeel van uw reisgezelschap. Huisdieren dienen aangelijnd te zijn en buiten het park te worden uitgelaten.

Het is mogelijk kinderartikelen bij te boeken. Deze kunt u tijdens het boeken bijboeken of later aan uw boeking toevoegen via Mijn Roompot.

Boeking

De bevestiging van uw boeking wordt per e-mail aan u toegezonden op het door u opgegeven e-mailadres. In sommige gevallen komt deze e-mail in de map met ongewenst e-mail (spam) terecht. Vergeet deze dus niet te controleren! De bevestiging wordt uiterlijk binnen 5 werkdagen aan u toegestuurd. Heeft u niets ontvangen? Neem dan even contact op met onze receptie via telefoonnummer 0495 584 777.

U dient vooraf zorg te dragen voor betaling.De aanbetaling dient 15 dagen na reservering betaald te zijn. Het restbedrag dient u 8 weken voor aankomst te hebben voldaan. Indien u een reservering maakt binnen 8 weken voor aankomst, dan dient u per omgaande het gehele factuurbedrag te voldoen.

Reserveert u binnen 3 werkdagen voor aankomst, dan dient u het gehele factuurbedrag direct middels creditcard, via Mijn Roompot of bij aankomst op het park te voldoen.

Accommodatie

Alle accommodaties zijn op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar. 

Voor alle accommodaties geldt dat u deze om 10.00 uur dient te verlaten.

Park

De parkplattegrond vindt u onder het kopje Plattegrond in het menu onder Park, of door hier te klikken.