Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Een echte paardenvakantie in Weert (Limburg)

Paardenliefhebbers kunnen op Vakantiepark Weerterbergen een vakantie combineren met hun grootste hobby. Het is namelijk mogelijk bij ons een echte paardenvakantie te beleven in samenwerking met stal van Horne Hoeve. Zowel voor beginners als gevorderden. Iedereen is van harte welkom voor een leuk dagje uit met de paarden. Het is zelfs mogelijk uw eigen paard mee te nemen op vakantie. De manege ligt tegenover ons park, dus op loopafstand zodat u dichtbij uw paard verblijft.

Paardrijden in een schitterende omgeving

Bij stal van Horne Hoeve kunt u tijdens uw vakantie op Weerterbergen fijn rijden met betrouwbare paarden door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Een unieke combinatie van zandverstuivingen, heide & bosgebied.U ziet de mooiste stukjes natuur onder begeleiding van een gediplomeerd instructrice! Stal van Horne Hoeve biedt o.a.het volgende aan:

 • 1 uur buitenrijden € 25,- p.p.
 • 2 uur buitenrijden € 45,- p.p.
 • 3 uur buitenrijden € 70,- p.p.
 • Privéles (30 minuten) € 20,- p.p.
 • Privéles (30 minuten) 2 personen tegelijk € 17,50,- p.p.
 • Meerijden met een groepsles (60 minuten) € 25,- p.p.
 • Ponyritjes voor de allerkleinsten op aangelijne pony's € 5,- p.p. voor 15 minuten

Reserveren activiteiten

Reserveringen lopen via Stal van Horne Hoeve op telefoonnummer 0683861184. Op zaterdag organiseren we ponyritjes op vakantiepark Weerterbergen tussen 11.00 & 13.00 uur. Kaartjes kunt u kopen bij de sportbalie.

Op woensdag t/m zondag kunt u bij stal van Horne Hoeve terecht voor ponyritjes tussen 11.00 & 14.00 uur.

Stallling van uw eigen paard

Tijdens uw verblijf op Weerterbergen is het ook mogelijk uw eigen vertrouwde paard mee te nemen. Stal van Horne Hoeve ligt aan de overkant van het park waardoor uw paard dicht bij u in de buurt verblijft. Op deze manier kunt u samen met uw paard genieten van een heerlijke vakantie in Limburg. Aan het vakantiepark en de manege start een netwerk van verschillende ruiter- en menroutes door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ook zijn er onderweg diverse rust- en eetgelegenheden. Stallingskosten zijn incl. box, uitmesten/ verschonen, voer & weidegang.

Kosten:

 • Dag € 20,- per paard/pony
 • Weekend € 45,- per paard/pony
 • Midweek € 80,- per paard/pony
 • Week € 120,- per paard/pony

Meer informatie

Aanbiedingen

Last minute

Last minute

Op het laatste moment beslissen om een paar dagen weg te gaan is een heerlijk gevoel! Er even tussenuit gaan is dan een ideale keuze.

Midweek v.a. 166,-
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Geniet tijdens de feestdagen op Vakantiepark Weerterbergen. Met de kerstvakantie aanbieding is je verblijf bovendien erg voordelig!

Midweek v.a. 365,- 237,-
Zomervakantie

Zomervakantie

Zonnen, fietsen, luieren, bijbruinen... Kortom, vakantie!

Weekend v.a. 383,- 264,-

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

<