Home » Themavakanties » Paardenvakantie

Paardenvakantie

Een echte paardenvakantie in Limburg

Paardenliefhebbers kunnen op Vakantiepark Weerterbergen een vakantie combineren met hun grootste hobby. Het is namelijk mogelijk bij ons een echte paardenvakantie te beleven in samenwerking met manege Hippotel. Zowel voor beginners als gevorderden. Iedereen is van harte welkom voor een leuk dagje uit met de paarden. Het is zelfs mogelijk uw eigen paard mee te nemen op vakantie. De manege ligt tegenover ons park, dus op loopafstand zodat u dichtbij uw paard verblijft.

Paardrijden in een schitterende omgeving

Bij manege Hippotel kunt u tijdens een vakantie op Weerterbergen fijn rijden met betrouwbare paarden. De vele ruiter- en menroutes in de omgeving lopen door een schitterende natuur en over goed begaanbare zandpaden. Manege Hippotel biedt het volgende aan:

  • 4 uur buitenrit(ten) voor € 70,-
  • Rit met de menwagen/koets 1,5 uur voor € 50,- (3,4 of 5 pers. wagens)

Mocht u liever binnen rijden of is het slecht weer? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • 2x groepslessen (2 x 1 uur sturen, stap en draf vereist) voor € 35,-
  • 4x privélessen (4x half uur) voor € 80,-

Reserveringen lopen via Manege Hippotel. De dagelijkse huifkartocht kunt u ook bij de receptie van Vakantiepark Weerterbergen reserveren. Kaartjes voor de ponyritjes op zondag zijn te koop via de sportbalie (bij slecht weer worden de ponyritjes binnen op de manege gehouden).

Stallling van uw eigen paard

Tijdens uw verblijf op Weerterbergen is het ook mogelijk uw eigen vertrouwde paard mee te nemen. Manege Hippotel ligt aan de overkant van het park waardoor uw paard dicht bij u in de buurt verblijft. Op deze manier kunt u samen met uw paard genieten van een heerlijke vakantie in Noord-Limburg. Aan het vakantiepark en de manege start een netwerk van verschillende ruiter- en menroutes. Ook zijn er onderweg diverse rust- en eetgelegenheden. Stalling is incl. brokken, hooi/ voordroog en stro.

  • Midweek € 65,- per paard/pony
  • Weekend € 45,- per paard/ pony
  • Week € 100,- per paard/ pony