Luxe en comfortabel vakantiehuis Limburg

Plannen voor een gezellige vakantie in Limburg met de familie of een groep vrienden? Verblijf dan in één van de vakantiehuizen Limburg op Weerterbergen. Onze bungalows zijn luxe en comfortabel en bezorgen u een zorgeloze vakantie. In het mooie noorden van Limburg staat uw vakantiehuis Limburg midden in de prachtige natuur. Weerterbergen is een echt familiepark met faciliteiten en vermaak voor jong en oud. Een gezellig park voor het echte vakantiegevoel in Nederland.

Diverse accommodaties

Weerterbergen beschikt over 22 verschillende soorten luxe vakantiehuizen welke u een fijne vakantie bieden. De prijzen varieren van hoog tot laag. Daarnaast kun u op Weerterbergen terecht met groepen tot en met 24 personen. En het leuke is dat u als groep samen in een vakantiehuis in Limburg verblijft. Geen verschillende huisjes die ver van elkaar vandaan liggen, maar gezellig in één vakantiewoning. Het familiepark heeft naast vele soorten bungalows ook typen voor diverse eisen zoals gezinnen met kinderen en mindervalide. Deze accommodaties zijn speciaal ingericht voor deze doelgroepen. In de kinderhuisjes treft u een kinderbadje, campingbedje, kinderstoel, box, bolderwagen en zandbak in de tuin. Een vakantiehuisje Limburg op Weerterbergen voor mindervalide personen is breder opgezet en aangepast aan alle eisen. Daarnaast kunt u bij ons een voorkeur opgeven zoals ‘niet-roken’ of een bungalow toegestaan voor huisdieren.

Vakantiehuis Limburg in de natuur

Op Weerterbergen verblijft u ten westen van de stad Weert, ook wel ‘De poort van Limburg’ genoemd. Rondom het park liggen diverse mooie steden zoals Eindhoven, Venlo en Roermond. Steden als Maastricht en Tilburg zijn 60 minuten rijden. U hoeft niet ver weg voor een mooie natuur. Met een vakantiehuis op Weerterbergen bent u verzekert van een vakantie in een mooi natuurgebied. Hier vindt u vele fiets- en wandelroutes. Daarnaast zijn er diverse natuurparken in de omgeving welke zeker een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld Nationaal Park De Maasduinen od Nationaal Park De Groote Peel. Noord-Limburg staat bekend om haar heuvellandschap met heide- en stuifzand bosgebied. Dit geeft een mooi golvend natuurlandschap. Naast de natuur en leuke steden zijn er rondom Weerterbergen genoeg leuke dagjes uit. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan De Efteling of attractiepark Toverland.

Aantrekkelijke faciliteiten

Wanneer u op Weerterbergen verblijft, heeft u toegang tot onze vele faciliteiten voor jong en oud. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Diverse horecagelegenheden, waaronder een pizzeria en een buffetrestaurant
  • Koos Kids Club
  • Sport & Spel
  • Zwembad
  • Verhuur van fietsen, kano's, waterfietsen en boten

Op het familiepark is een zwembad met golfslagbad en een reuzenglijbaan. In de zomer kunt u lekker zwemmen in ons buitenbad. Natuurlijk kunt u tussendoor ook helemaal tot rust komen in uw vakantiehuisje. Weerterbergen richt tevens veel aandacht aan sport & spel. Wij bieden zowel buiten- als binnenactiviteiten zoals bowlen, boogschieten, wandklimmen, midgetgolfen, tennissen en nog veel meer. Er is zelfs een visvijver waar u in alle rust een hengeltje kunt uitwerpen. Ook heeft Weerterbergen fiets, kano, waterfiets en bootverhuur. Hiermee kunt u er lekker op uit om de omgeving te verkennen. Voor onze kleine gasten is Koos Konijn regelmatig aanwezig op het park. Samen met alle kinderen speelt, danst en zingt hij in de Koos Kids Club. Wanneer u van al deze activiteiten honger of dorst heeft gekregen, bent u op Weerterbergen ook aan het juiste adres. Er zijn diverse horecavoorzieningen zoals een eetcafé, pannenkoekenrestaurant, pizzeria, snackbar, buffetrestaurant en (á la carte) restaurant. Kortom, volop keuze en voor ieder wat wils. Hiernaast zijn er nog een aantal algemene voorzieningen aanwezig zoals onze receptie, supermarkt (ook online) en ook hebben wij een vakantiedialysecentrum. Zo kunnen ook gasten die regelmatig dialysezorg nodig hebben, zorgeloos op ons familiepark verblijven en genieten van een welverdiende vakantie in Limburg.