Home » Vakantie Limburg » Vakantiehuis Limburg

Vakantiehuis Limburg

Luxe en comfortabel vakantiehuis Limburg

Plannen voor een gezellige vakantie in Limburg met de familie of een groep vrienden? Verblijf dan in één van de vakantiehuizen Limburg op Weerterbergen. Onze bungalows zijn luxe en comfortabel en bezorgen u een zorgeloze vakantie. In het mooie noorden van Limburg staat uw vakantiehuis Limburg midden in de prachtige natuur. Weerterbergen is een echt familiepark met faciliteiten en vermaak voor jong en oud. Een gezellig park voor het echte vakantiegevoel in Nederland.

Diverse accommodaties

Weerterbergen beschikt over 22 verschillende soorten luxe vakantiehuizen welke u een fijne vakantie bieden. De prijzen varieren van hoog tot laag. Daarnaast kun u op Weerterbergen terecht met groepen tot en met 24 personen. En het leuke is dat u als groep samen in een vakantiehuis in Limburg verblijft. Geen verschillende huisjes die ver van elkaar vandaan liggen, maar gezellig in één vakantiewoning. Het familiepark heeft naast vele soorten bungalows ook typen voor diverse eisen zoals gezinnen met kinderen en mindervalide. Deze accommodaties zijn speciaal ingericht voor deze doelgroepen. In de kinderhuisjes treft u een kinderbadje, campingbedje, kinderstoel, box, bolderwagen en zandbak in de tuin. Een vakantiehuisje Limburg op Weerterbergen voor mindervalide personen is breder opgezet en aangepast aan alle eisen. Daarnaast kunt u bij ons een voorkeur opgeven zoals ‘niet-roken’ of een bungalow toegestaan voor huisdieren.

Heeft u plannen voor een luxe en comfortabel verblijf op Weerterbergen in één van onze vakantiehuizen in Limburg? Zoek & Boek snel uw complete vakantie en kom naar ons vakantiepark in Limburg!

vakantiehuis limburgvakantiehuis Limburg Limburg vakantiehuishuisje huren limburg