Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Fijn mooi park. Prachtige ligging in natuur. Heel ruim.
Huisjes iets gedateerd maar niet storen. Alleen de toilet moet echt vernieuwd

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    3
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Prima prijs kwaliteit verhouding

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Erg leuk mijn 10 jarige zoon hij heeft zich goed vermaakt, voldoende activiteiten en voldoende te doen door het zwembad (alleen jammer dat de horeca dicht was maar denk dat deze wordt verbouwd en dan is het prima) de gamehal, bowlen, glowgolfen, 6d films, bingo.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    6
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    6
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Stephanie
Datum: 26 februari 2024

Als de 1 persoonsbaden het niet meer doen kan je ze beter weghalen

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    6
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Bj Verduijn
Datum: 26 februari 2024

Een topper aanrader voor de volgende keer

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Lotte Holten
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Een hele leuke vakantie gehad. Het park bied in de brede zin van het woord alles voor verschillende leeftijden. We hadden ook een roeiboot bij het huisje waar de kids veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. Het had wel veel geregend en de grond kon de waterafvoer niet aan, waardoor we wel veel in de modder en waterplassen moesten lopen. Maar kon de pret niet drukken.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    4
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Sjoerd Huisman
Datum: 26 februari 2024

We hebben een heel erg leuk weekend gehad. De ligging was prachtig, we keken veel nar buiten. We hebben goed geslapen en de badkamer was echt keurig. De faciliteiten waren prima, het zwembad was erg vol op de zaterdag. Maar dat is logisch op een regenachtige dag in de vakantieperiode. Ruimte om de schoenen op te bergen lijkt mij makkelijk te realiseren. We hebben echt zalig gegeten bij het buffet restaurant. We vonden het aanbod heerlijk en er was meer dan voldoende. Ook is het een prachtige omgeving, je wandelt zo naar de archeologische vindplaats, dat had ook wel beter aangegeven kunnen worden. De bowling was wat mij betreft ook prima, maar ik had dan ook gewonnen. De snackbar was ook goed. De Gamehal stelde wel wat teleur, want ik moest een pas met tegoed kopen. Je betaald dan ook 1 euro 50 voor de pas, en het minimum te goed is is rond de 18 euro. Je kan er helaas niet een paar eurootjes in de machine gooien. Wij komen nog wel eens, maar dan in de zomer om van het grote terras gebruik te kunnen maken.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.