Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Prima park maar nergens onderscheidend. De huurprijs is hierin representatief maar horeca prijzen zijn premium terwijl middelmaat geboden wordt

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Leuk verblijf

Huisje 167, donker van binnen , zou de muren en plafond wit maken. Gordijnen zitten de gaten in, zit het weer in en stinken, deze vervangen. Stofzuiger werkt ook niet naar behoren

rating-pie
Naam: Cor
Datum: 18 juni 2024

was fijne bungalow en veel te doen voor onze kleinkinderen

rating-pie
Naam: Rudy Smit
Datum: 18 juni 2024

Dat er ontzettend veel auto,s op het park blijven staan.
En dat het vis reglement niet wordt na geleefd door sommigen mensen, en hier wordt niet op gehandhaafd.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Kirsten
Datum: 18 juni 2024

Gezellig

Huisje zag er netjes, gezellig uit. Was bij mijn vorige bezoek niet

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Hele fijne vakantie gehad. Wel zou mijn advies zijn om te kijken naar andere bedden die iets breder zijn, of een oplossing voor 2 losse bedden om tot 1 bed te maken. Bedden bleven steeds uit elkaar glijden. Ook zou een speeltoestel in het zwembad voor kleintjes leuk zijn; een kleine glijbaan bv. Verder een prachtig park met veel aanbod om leuke dingen te doen zonder het park af te moeten. De app heel fijn om alle info bij de hand te hebben. Bij uitchecken was alleen niet duidelijk waar de box was voor de Keys. Misschien die info toevoegen dat het bij het servicepunt is.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    6
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Top

Leuk en groot park. Veel groen. De huisjes zijn nu ze gerenoveerd zijn helemaal prima. De faciliteiten zijn ook erg goed en leuk voor de kinderen. Persooneel is vriendelijk en behulpzaam. Eten is goed en er is veel keus aan verschillende restaurants. Grote supermarkt. Genoeg speelplekken voor de kids. Autovrij is fijn voor de kids.

rating-pie
Naam: S.M.C. Luning
Datum: 17 juni 2024

Heerlijk rustig.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Marjan
Datum: 17 juni 2024

Heerlijk weekend

Gezellig, schoon en fijn

rating-pie
Naam: Paula
Datum: 17 juni 2024

Wij zaten midden in de blubber En water overlast. Dat was minder als je er 2 weken verblijf.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.