Reviews

rating-pie

Naam: Gerrie Pestoor-Prins
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fantastisch verblijf enig nadeel was dat we een huisje hadden waar veel verbouwd werd in de huisjes er naast.we hadden rolstoeler en rollator persoon bij ons en de toegankelijkheid naar het huisje was een modderige bende.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

We hadden een vroege entree, om 12:00. Nadat we onze intrek hadden genomen in het huisje zijn we boodschappen gaan doen in Weert. Toen we rond 15:30 terugkwamen konden we niet naar binnen omdat er een file stond van autos die pas om 16:00 zouden worden toegelaten. Chaos en onbegrip. Uiteindelijk hebben we de auto op het parkeerterrein achter gelaten en zijn gaan lopen met de, best zware, boodschappen. Echt geen leuk begin van de korte vakantie. Stuitend was dat het personeel van het service punt volkomen apathisch was en alleen meldde dat er niets aan gedaan kon worden.

Verder hebben we een fijn lang weekend gehad.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

rust , geen last van buren

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

gezellig park met vriendelijk personeel is ons goed bevallen

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Gert Ram
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Top weekend gehad met familie
Goede uitval basis naar diverse steden in de omtrek
Park is gewoon leuk en ziet er verzorgd uit
Klein ondehoud aan huisje kan beter
Maar nogmaals we komen zeker terug
Mvg Gert Ram

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Was netjes en verzorgd maar vond jammer met bootje dat er geen zijltje overheen lag ivm regen waren de bootjes vol water kon je geen gebruik van maken. Want we hadden geboekt huisje met bootje.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Schimmel in de badkamer.
En de bedden hebben hele slechte matrassen je voelt de vering lag echt heel slecht.

rating-pie

Naam: Martin van Velzen
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We zijn al vaker in weerterbergen geweest dus voor ons voelt het als thuiskomen. We zijn heel tevreden over het algehele park/huisje/voorzieningen.
Er zijn alleen wat kleine dingen bij dit bezoek. In het huisje was de wc niet helemaal schoon. En de snackbar scoorde zo laag, omdat de frietjes niet echt goed gebakken waren. Tevens waren ze wat van de bestelling vergeten erbij te doen. Dit ben ik gaan halen, maar natuurlijk toen ik terugkwam was de rest al klaar met eten en waren mijn frietjes koud. Ik heb hier niet echt van genoten.
Ondanks dat zijn we zeker van plan om nog eens terug tekomen. Afgelopen weekend was ook speciaal. Mijn verjaardag de zondag en de maandag is het precies een jaar geleden dat mijn zoon naar het ziekenhuis moest waar we de dag erna te horen kregen dat hij lymfeklierkanker had. Gelukkig is hij genezen dus hebben we dubbel gevierd.
Op naar een volgend gezellig weekend mss dan weer met de hele familie😊