Home » Park

Park

Uitstekende accommodaties

Vakantiepark Weerterbergen heeft 22 verschillende accommodatietypen. De villa’s zijn te boeken van 4 tot en met maar liefst 24 personen. Vele bungalows beschikken over een uitgebreide keuken, boxspringbedden, kleurentelevisie, eigen buitenterras en nog veel meer. Er zijn tevens speciale accommodaties te boeken voor mindervalide personen en gezinnen met jonge kinderen. Wij hebben voor iedereen een geschikte vakantieverblijf.

Faciliteiten op Vakantiepark Weerterbergen

Met de vele faciliteiten op Weerterbergen vakantiepark heeft u nooit tijd om zich te vervelen. De faciliteiten grenzen bijna allemaal aan het gezellige centrumplein. Hier vindt u bijvoorbeeld een subtropisch zwemparadijs, een bowlingbaan, horecagelegenheden en de parkwinkel. Ook heeft Vakantiepark Weerterbergen volop sport en animatieactiviteiten. U kunt een kano, waterfiets of bootje huren waarmee u het gehele meer kunt ontdekken. Aan dit meer grenzen weer meerdere buitensportfaciliteiten zoals de midgetgolfbanen en tennis. Om de omgeving te ontdekken is er een fietsverhuur en voor de allerkleinste onder ons is er een Koos Kids Club.

Omgeving van Weerterbergen

Trek vanaf Roompot Vakantiepark Weerterbergen er lekker op uit in één van de bossen gelegen in de omgeving. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Laurabossen. Naast de mooie natuur biedt dit gedeelte van Limburg volop activiteiten zoals bruisende steden en leuke uitstapjes.

Voordelig verblijven op Vakantiepark Weerterbergen

Een vakantie naar Weerterbergen is altijd voordelig, maar helemaal wanneer u gebruik maakt van onze speciale acties en aanbiedingen. In het aanbiedingenoverzicht ziet u precies welke aanbiedingen op dit moment actief zijn en voor welke fantastische prijs u een vakantie op Vakantiepark Weerterbergen kunt boeken. Met onze aanbiedingen profiteert u van een voordelige vakantie op het prachtige Vakantiepark Weerterbergen.

Foto / video