Home » Vakantie Limburg

Vakantie Limburg

Een heerlijke vakantie in Limburg!

Weerterbergen is een echt familiepark gelegen in Weert. Met schitterende luxe en comfortabele bungalows bent u hier aan het juiste adres voor een ontspannen vakantie. Compleet verzorgd in uw bungalow Limburg geniet u met het gezin, de familie of misschien wel een vriendengroep van het ultieme vakantiegevoel. Het park en de omgeving is geschikt voor jong en oud, voor actievelingen of gasten op zoek naar rust. Tijdens uw vakantie in Limburg is het wel duidelijk dat u één wordt met de natuur. Limburg heeft namelijk een prachtige bosrijke omgeving en vele bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn. Kom naar familiepark Weerterbergen en ervaar zelf een geweldige en onvergetelijke vakantie in Limburg.

Bent u al helemaal in de vakantiesfeer gekomen? Zoek & Boek dan snel een verblijf op familiepark Weerterbergen en geniet van een heerlijke vakantie in Limburg. Dat wordt zeker genieten!

 

vakantie noord-limburgvakantie noord-limburg vakanties limburg vakanties limburg

Prachtig heuvellandschap

Een Limburg vakantie staat bekend om het schitterende heuvellandschap, bossen, stuifduinen, akkers, broekbossen, beekdalen, peellandschappen, maasoevers en veel verschillende diersoorten. Wandelen of fietsen in deze regio is erg afwisselend en biedt vele mogelijkheden. Wanneer u in Noord-Limburg twee uur wandelt, komt u wel vier soorten landschappen tegen. Noord-Limburg kent veel wandelroutes met speciale thema’s zoals routes voor kinderen of cultuurhistorische wandelingen. Wilt u de echte natuur proeven! Bezoek dan één van de grote natuurparken ‘de Maasduinen’ en ‘de Groote Peel’. Voor natuurliefhebbers is dit zeker een aanbeveling. Een Limburg vakantie is geschikt voor natuurliefhebbers op zoek naar rust en ontspanning, maar zeker ook voor actieve reizigers. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals mountainbiken, jeepsafari of een tocht met de rubberboot. Met een vakantiehuis in Limburg verblijft u direct in dit prachtige natuurlandschap.