Vakantie Limburg

Vakanties in Limburg zijn ideaal om bourgondisch te genieten van streekproducten, een prachtige natuur, mooie steden én een heerlijke vakantieplek. Op vakantiepark Weerterbergen kan het zomaar gebeuren dat u wakker wordt van vogeltjes die fluiten of dat u ontbijt in de tuin terwijl de eekhoorntjes door de bomen rennen. Deze rustgevende omgeving is een heerlijke plek om helemaal te ontspannen en door de vele mogelijkheden die u op en rondom het vakantiepark heeft hoeft u zich tijdens een vakantie in Limburg nooit te vervelen. Vakantiepark Weerterbergen ligt in Weert in het midden van Limburg. De omgeving is natuurrijk; bossen, beekdalen, maasoevers en broekbossen sieren het dagelijkse beeld. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van het park. Maar het is ook de streek voor actieve dagjes uit en de attractieparken. Daarom is een vakantie in Limburg voor iedereen leuk.

  • Uitgebreide faciliteiten
  • Prachtige omgeving
  • Altijd scherp geprijsd
  • Vele dagattracties in handbereik
  • Gratis Wifi

Een ruime keus als het gaat om een passende accommodatie

De accommodaties op vakantiepark Weerterbergen zijn van alle gemakken voorzien. U kunt zelfs kiezen voor een accommodatie met een eigen steiger en roeiboot. Er zijn vrijstaande en geschakelde bungalows en villa’s en sommige hebben zelfs een eigen infrarood sauna en/of een open haard. Misschien gaat u liever voor de accommodatie met bubbelbad of die met de extra televisie op de slaapkamer? Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. De accommodaties zijn geschikt voor twee tot en met maximaal 24 personen. Dus u kunt ook nog met de hele familie op vakantie in Limburg. De wifi is gratis. Een kindvriendelijke bungalow of een accommodatie die is aangepast voor mindervaliden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Genoeg te ontdekken tijdens vakanties in Limburg

Op het vakantiepark kunt u (elektrische) fietsen huren en hiermee de omgeving verkennen. Maar voordat u dat doet, kijk ook eens wat er allemaal op het vakantiepark te beleven valt. Op het park zijn namelijk tal van gratis sport- en animatie activiteiten en er is een zwemparadijs. Dan is er ook nog een buitenbad wat voor een deel van het jaar geopend is. Er zijn ook nog bowlingbanen, een Glow in the Dark minigolf, een lasergame, trampolines, vismogelijkheden en tal van andere faciliteiten. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen of bij de Kids Club. Er is zelfs een indoorspeeltuin. De grotere kinderen zullen de ChillZone geweldig vinden. Na een actieve dag kunt u een hapje gaan eten bij een van de eetgelegenheden, u heeft hierin een ruime keuze. Een boodschapje doen bij de supermarkt op het park kan natuurlijk ook. Er is ook een wasserette en een kadoshop.

Van pretpark tot aan natuurpark

In de directe omgeving van het park is ook een manege waar u paarden kunt huren voor een rit in de schitterende omgeving. Er zijn prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal Park De Groote Peel of het Nationaal Park de Maasduinen. Maar er zijn ook geweldige plekken voor actie en avontuur. Bijvoorbeeld het Klimpark Fun Forest in Tegelen, het Toverland in Sevenum of de Efteling in Kaatsheuvel. Ga ook eens naar het Aardbeienland in Horst. De kinderen zullen deze plekken ook allemaal geweldig vinden. De mooie kasteeltuinen in Arcen mag u eigenlijk ook niet overslaan.