Home » Vakantie Limburg » Vakantiepark Limburg

Vakantiepark Limburg

Vakantiepark Limburg

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Limburg voor een compleet verzorgde vakantie? Familiepark Weerterbergen is gelegen op een prachtige locatie en biedt u de zorgeloze vakantie die u verdient. Hier bent u aan het juiste adres voor een gezellige vakantie met het gezin, de familie of een vriendengroep. Doordat het park midden in de Limburgse natuur ligt, beleeft u het ultieme vakantiegevoel in het noorden van Limburg. Weerterbergen biedt als één van de vakantieparken in Limburg een echte familiesfeer. Dit vooral door de aanwezige faciliteiten en leuke dagjes uit in de omgeving.

Wilt u ook verblijven op een natuurrijk gelegen en familiegericht vakantiepark in Limburg? Zoek & Boek dan snel een geschikte accommodatie en komt genieten van luxe en comfort!

Zoek & Boek een verblijf op Weerterbergen

Een verblijf op ons vakantiepark Limburg staat voor:

  • Uitgebreide faciliteiten
  • Prachtige omgeving
  • Comfortabele accommodaties
  • Altijd scherp geprijsd!

vakantiepark Limburgvakantieparkvakantiepark LimburgLimburg vakantiepark

Luxe accommodaties in Limburg

De 22 comfortabele en compleet ingerichte bungalows op Weerterbergen staan garant voor een fijne en zorgeloze vakantie. De bungalows variëren van een lage prijs tot hoog en zijn met verschillende groepen te bezoeken. U kunt bij ons terecht van vier tot maar liefst 24 personen. Voor grote groepen hebben wij namelijk ruime groepsaccommodaties in Limburg beschikbaar. De accommodaties bevinden zich in de natuur en bieden u een totale rust. Uw dagelijkse zorgen zullen even wegvloeien. Geniet van een lekker drankje op uw buitenterras terwijl de kinderen buiten spelen. Vakantiepark Weerterbergen beschikt zelfs over speciale accommodaties gericht op kinderen of mindervalide. De accommodaties speciaal voor kinderen hebben een kinderbadje, campingbedje, kinderstoel, box, bolderwagen en zandbak in de tuin. Accommodaties voor mindervalide personen zijn speciaal aangepast volgens de juiste eisen. Op Weerterbergen kunt u zelfs met een grote groep personen in één vakantiehuisje verblijven. Ook zijn in sommige bungalows huisdieren toegestaan en kunt u een ‘niet-roken’ voorkeur opgeven. Kortom, een veelzijdig bungalowpark Limburg.