Bungalow Limburg

Er even lekker helemaal tussenuit, omringd door groen en bourgondische gezelligheid? Dan is een bungalow in Limburg een uitstekende optie. Vakantiepark Weerterbergen is een veelzijdig familiepark in het midden van Limburg. Een ideaal gebied om helemaal tot rust te komen maar ook om lekker actief bezig te zijn. Eigenlijk kunt u in dit deel van Limburg alle kanten op, zelfs naar België. Midde-Limburg is de streek van ongerepte natuurparken en lekker met de kinderen genieten van attractie en avontuur. Maar een bungalow in Limburg is ook genieten van de bruisende dorpen en steden of een van de vele musea bezoeken. Eigenlijk kunt u van alles doen in Midden-Limburg, zelfs op het vakantiepark Weerterbergen valt er veel te ontdekken.

  • Uitgebreide faciliteiten
  • Prachtige omgeving
  • Altijd scherp geprijsd
  • Vele dagattracties in handbereik
  • Gratis Wifi

Welke accommodatie kiest u?

Er zijn veel verschillende typen accommodaties op het sfeervolle vakantiepark. Maar allemaal worden ze omringd door een groene omgeving. Hierdoor heeft u echt het gevoel dat u op vakantie bent. Ook zijn ze allemaal van alle gemakken voorzien en iedere bungalow heeft gratis wifi. Er zijn geschakelde en vrijstaande bungalows en ook speciale kindvriendelijke bungalows. Zelfs voor mindervaliden zijn er speciale accommodaties en er is een dialysecentrum. Dan zijn er nog de bungalows met een eigen aanlegsteiger, compleet met roeiboot. Misschien ziet u meer in een accommodatie met een sauna, een bruisbad en/of een open haard? Door de verschillende typen accommodaties is er voor ieder reisgezelschap een aantrekkelijk vakantieverblijf te vinden. Ook als u met een hele groep bent is er een accommodatie die geschikt is voor maximaal 24 personen. Natuurlijk heeft uw accommodatie een goed ingerichte keuken, maar als u geen zin heeft om te koken kunt u ook terecht in een van de vele horecagelegenheden op het park. Voor alle smaakpapillen is hier wel een heerlijke maaltijd te vinden.

De faciliteiten bij de bungalows in Limburg

Op vakantiepark Weerterbergen is een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor alle leeftijden. De kinderen komen tijd te kort als ze alles willen uit proberen. Er zijn verschillende speeltuinen en er is zelfs een indoor speeltuin. Maar er is ook een Kids Club en een ChillZone. Als ze nog energie over hebben zullen ze ook genieten van het 6D theater, de Glowgolf en natuurlijk het zwemparadijs. We zullen niet alles verklappen, maar er is nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de waterrecreatiemogelijkheden zoals vissen en de gratis sport- en animatie activiteiten. Behalve de horecagelegenheden zijn er ook nog andere winkels op het park, zoals de kadoshop en de wasserette. U kunt ook op Weerterbergen (elektrische) fietsen huren en bolderkarren.

Een afwisselende omgeving

Met de fietsen kunt u de fraaie omgeving van de bungalows in Limburg ontdekken. Er zijn prachtige routes door het Nationaal Park De Groote Peel of in het Nationaal Park De Maasduinen. Maar u kunt natuurlijk ook gaan shoppen in de Designer Outlet in Roermond. Het is ook ontzettend leuk om de Hertog Jan Brouwerij te bezoeken in Arcen en als u hier toch bent mag u eigenlijk de fraaie kasteeltuinen niet overslaan. De kinderen zullen een dagje Efteling erg leuk vinden of het pretpark Toverland in Sevenum.