Vakantiepark Weert

Het Weerterbergen vakantiepark in Weert is een veelzijdig familiepark met veel faciliteiten. Een geweldige plek om een heerlijke vakantie door te brengen. Ook de omgeving van het vakantiepark heeft veel te bieden. Zowel de natuurliefhebber als de actieve vakantieganger heeft hier ruim voldoende mogelijkheden. Weerterbergen is geschikt voor kleine families en grote families, de verschillende accommodaties bieden namelijk ieder reisgezelschap een comfortabele plek. Voor kinderen valt er zowel op het bungalowpark in Weert als in de omgeving veel te beleven. Ook zijn er mooie steden, een ruim aanbod als het gaat om musea en tal van prachtige wandel- en fietsroutes. Dat en nog veel meer kunt u verwachten van de omgeving van Weert. Zelfs België en Duitsland liggen op korte afstand van het vakantiepark.

  • Uitgebreide faciliteiten
  • Prachtige omgeving
  • Altijd scherp geprijsd
  • Vele dagattracties in handbereik
  • Gratis Wifi

Een comfortabele accommodatie voor ieder reisgezelschap

Op het vakantiepark in Weert treft u verschillende typen accommodaties, voor 2 tot maximaal 24 personen. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en hebben ook allemaal gratis wifi. Sommige accommodaties hebben net even iets extra’s, zoals een sauna, een lig- of een bruisbad, een open haard, een vaatwasser of een 2e televisie. Er zijn ook accommodaties voor mindervaliden. De speciale kinderbungalows zijn ideaal als u met kleine kinderen op vakantie gaat. Dit type heeft het speciale Koos Konijn thema met onder andere een stapelbed met glijbaan, een kinderledikant en een omheinde tuin. Dat zit een stuk rustiger als de kinderen in de tuin willen spelen. Heeft u geen kinderen mee? Dan vindt u het misschien leuk om voor de accommodatie met een eigen steiger en roeiboot te kiezen. Keus genoeg om er een heerlijke vakantie van te maken.

Een paradijs voor kinderen

Weerterbergen is een bungalowpark in Weert met uitgebreide faciliteiten. Alleen al op het gebied van waterrecreatie is er een ruim aanbod, zoals het overdekte zwembad en het buitenbad. Daarnaast zijn er gratis sport- en animatie activiteiten en veel sport- en speelfaciliteiten. U kunt bijvoorbeeld gaan biljarten, bowlen, minigolfen of (elektrische) fietsen huren. Voor de kleintjes is er een Kids Club en diverse speelplekken en de tieners zullen zich uitstekend vermaken in de ChillZone. Ga ook eens met zijn allen naar het 6D-theater of een potje Glow in the Dark golf spelen. Mocht u liever een gewoon potje golf spelen, er is een golfbaan in de buurt. Op het park zijn meerdere horecagelegenheden, een supermarkt, een kadoshop en een wasserette. Er is ook een dialysecentrum, meer informatie hierover kunt u op roompotcare.nl vinden.

De mooie en boeiende omgeving van de vakantieparken bij Weert

Vindt u het leuk om tijdens uw verblijf ook uitstapjes te maken? Er zijn genoeg opties rondom de bungalowparken in Weert. In Weert vindt u bijvoorbeeld de leukste speeltuin voor de kinderen, namelijk Kidsplaza. Maar u vindt hier ook De Weerter Stadsbrouwerij én een gezellig centrum. Een andere leuke brouwerij om te bezoeken is die van Hertog Jan in Arcen. Als u toch in Arcen bent, bekijk dan ook gelijk de schitterende kasteeltuinen. Het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard is ook een boeiende optie en natuurlijk kunt u zich laten verrassen door de schitterende natuurgebieden Nationaal Park De Groote Peel of in het Nationaal Park De Maasduinen.