Algemene faciliteiten

  • Dialysecentrum
  • Supermarkt
  • Wifi
  • Vergader- en feestfaciliteiten
  • Winkel/kadoshop

Boodschappen doen voor het avondeten, een souvenir shoppen en tips voor de omgeving. Met een supermarkt, winkel en receptie zijn ook de algemene faciliteiten op Weerterbergen goed vertegenwoordigd. De medewerkers van de receptie staan voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Supermarkt

Op het park is een supermarkt aanwezig waar je allerlei etenswaren kunt kopen voor een geslaagde vakantie. Een heerlijk ontbijt in je bungalow of 's avonds lekker barbecueën met de hele familie. Erg handig wanneer je geen zin hebt om vanuit thuis allerlei boodschappen mee te moeten slepen. Heb je ook geen zin om bij de supermarkt in de rij te staan? Bestel dan je boodschappen via de online supermarkt voor je naar Weerterbergen komt. Je kunt je bestelling tot twee dagen voor aankomst plaatsen en hebt hiervoor alleen je reserveringsnummer en adres nodig. Na plaatsing van de bestelling krijg je direct een bevestiging per e-mail toegestuurd. In de online supermarkt worden dezelfde prijzen gehanteerd als in de winkel op het park. Bij aankomst staan je boodschappen klaar in jouw accommodatie. Dat is pas vakantie!

Barbecue en gourmet kun je uiterlijk tot 12.00 uur 's middags, één dag van tevoren reserveren.

Boutique & Cadeau

De naam zegt het al: bij Boutique & Cadeau kun je op het park terecht voor de laatste mode voor dames en heren, badkleding en accessoires zoals sieraden en tassen. Ook speelgoed en cadeautjes zijn hier verkrijgbaar. Handig wanneer je iets vergeten bent mee te nemen, nog leuker als souvenir. Vergeet ook niet om een presentje mee te nemen voor de thuisblijvers!

Vakantiedialysecentrum

Weerterbergen is in het bezit van een vakantiedialysecentrum speciaal voor gasten die dit tijdens het verblijf nodig hebben. Ook zij kunnen bij ons genieten van een zorgeloze en complete vakantie en hoeven het park niet te verlaten voor dialyse. Kijk voor meer informatie op www.roompotcare.nl.

Vergader- en feestfaciliteiten

Op Weerterbergen zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor vergader- en feestfaciliteiten. Met het bedrijf vergaderen gekoppeld aan leuke activiteiten en een hapje en drankje. Of vier jouw feest op Weerterbergen en nodig je gasten uit om een balletje te rollen op de bowlingbaan. Op Weerterbergen kan het allemaal. Wil je graag jouw feest vieren op Vakantiepark Weerterbergen of ontvang je graag extra informatie over de mogelijkheden, stuur dan een mail naar parksales@weerterbergen.nl