Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemene faciliteiten

  • Dialysecentrum
  • Supermarkt
  • Wifi
  • Vergader- en feestfaciliteiten
  • Winkel/kadoshop

Boodschappen doen voor het avondeten, een souvenir shoppen en tips voor de omgeving. Met een supermarkt, winkel en receptie zijn ook de algemene faciliteiten op Weerterbergen goed vertegenwoordigd. De medewerkers van de receptie staan voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Supermarkt

Op het park is een supermarkt aanwezig waar u allerlei etenswaren kunt kopen voor een geslaagde vakantie. Een heerlijk ontbijt in uw bungalow of 's avonds lekker barbecueën met de hele familie. Erg handig wanneer u geen zin heeft om vanuit thuis allerlei boodschappen mee te moeten slepen. Heeft u ook geen zin om bij de supermarkt in de rij te staan? Bestel dan uw boodschappen via de online supermarkt voor u naar Weerterbergen komt. U kunt uw bestelling tot twee dagen voor aankomst plaatsen en heeft hiervoor alleen uw reserveringsnummer en adres nodig. Na plaatsing van de bestelling krijgt u direct een bevestiging per e-mail toegestuurd. In de online supermarkt worden dezelfde prijzen gehanteerd als in de winkel op het park. Bij aankomst staan uw boodschappen klaar in uw accommodatie. Dat is pas vakantie!

Barbecue en gourmet kunt u uiterlijk tot 12.00 uur 's middags, één dag van tevoren reserveren.

Boutique & Cadeau

De naam zegt het al: bij Boutique & Cadeau kunt u op het park terecht voor de laatste mode voor dames en heren, badkleding en accessoires zoals sieraden en tassen. Ook speelgoed en cadeautjes zijn hier verkrijgbaar. Handig wanneer u iets vergeten bent mee te nemen, nog leuker als souvenir. Vergeet ook niet om een presentje mee te nemen voor de thuisblijvers!

Vakantiedialysecentrum

Weerterbergen is in het bezit van een vakantiedialysecentrum speciaal voor gasten die dit tijdens het verblijf nodig hebben. Ook zij kunnen bij ons genieten van een zorgeloze en complete vakantie en hoeven het park niet te verlaten voor dialyse. Kijk voor meer informatie op www.roompotcare.nl.

Vergader- en feestfaciliteiten

Op Weerterbergen zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor vergader- en feestfaciliteiten. Met het bedrijf vergaderen gekoppeld aan leuke activiteiten en een hapje en drankje. Of vier uw feest op Weerterbergen en nodig uw gasten uit om een balletje te rollen op de bowlingbaan. Op Weerterbergen kan het allemaal. Wilt u graag uw feest vieren op Vakantiepark Weerterbergen of ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden, stuur dan een mail naar parksales@weerterbergen.nl

<