Algemene faciliteiten

  • Dialysecentrum
  • Supermarkt
  • Wifi
  • Vergader- en feestfaciliteiten

Naast alle leuke en spectaculaire faciliteiten heeft Vakantiepark Weerterbergen ook algemene en speciale voorzieningen. Wij beschikken over een receptie op het park waar u altijd terecht kunt voor vragen of opmerkingen. Onze medewerkers helpen u graag verder om uw vakantie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Supermarkt

Op het park is een supermarkt aanwezig waar u allerlei etenswaren kunt kopen voor een geslaagde vakantie. Een heerlijk ontbijt in uw bungalow of 's avonds lekker barbecueën met de hele familie. Erg handig wanneer u geen zin heeft om vanuit thuis allerlei boodschappen mee te moeten slepen. Heeft u ook geen zin om bij de supermarkt in de rij te staan? Bestel dan uw boodschappen via de online supermarkt voor u naar Weerterbergen komt. U kunt uw bestelling tot twee dagen voor aankomst plaatsen en heeft hiervoor alleen uw reserveringsnummer en adres nodig. Na plaatsing van de bestelling krijgt u direct een bevestiging per e-mail toegestuurd. In de online supermarkt worden dezelfde prijzen gehanteerd als in de winkel op het park. Bij aankomst staan uw boodschappen klaar in uw accommodatie. Dat is pas vakantie!

Barbecue en gourmet kunt u uiterlijk tot 12:00 uur 's middags, één dag van tevoren reserveren.

Vakantiedialysecentrum

Weerterbergen is in het bezit van een vakantiedialysecentrum speciaal voor gasten die dit tijdens het verblijf nodig hebben. Ook zij kunnen bij ons genieten van een zorgeloze en complete vakantie en hoeven het park niet te verlaten voor dialyse. Kijk voor meer informatie op www.roompotcare.nl.

Vergader- en feestfaciliteiten

Op Weerterbergen zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor vergader- en feestfaciliteiten. Met het bedrijf vergaderen gekoppeld aan leuke activiteiten en een hapje en drankje. Of vier uw feest op Weerterbergen en nodig uw gasten uit om een balletje te rollen op de bowlingbaan. Op Weerterbergen kan het allemaal. Wilt u graag uw feest vieren op Vakantiepark Weerterbergen of ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden, stuur dan een mail naar parksales@weerterbergen.nl