Speciaal voor kinderen

  • Koos Konijn
  • Speelvelden
  • ChillZone
  • Recreatieprogramma
  • Speeltuinen
  • Speelautomaten

Tijdens de vakantieperiodes wordt er een uitgebreid animatieprogramma opgesteld, met leuke activiteiten voor jong en oud!

Koos Kids Club

Koos Konijn zorgt in de vakantieperiode voor het vermaak van onze jongste gasten! Koos zorgt voor leuke activiteiten zoals de Koos Konijn Wake Up route over het park, het dansen van de Roompot vakantiedans en een feestje in de minidisco. Ook kun je kennismaken met Koos, gezellig knutselen en knuffelen, en met het hele gezin samen met Koos op de foto.

Heb jij ook al zin in een vakantie met Koos? Bekijk dan snel de website van Koos Konijn en bekijk en beluister daar alvast al zijn dansjes en liedjes!

De ChillZone

De ChillZone is (gratis) toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Je kunt er muziek luisteren, internetten, gamen, darten, poolen of gewoon lekker chillen met andere jongeren. Er worden regelmatig discoavonden georganiseerd.

De ChillZone is op zaterdagen/zondagen en in de vakantieperiodes geopend. Er wordt geen alcohol geschonken, niet gerookt en er is natuurlijk toezicht. Je kan toegangsbandjes ophalen op vertoon van id-kaart bij de balie van het zwembad. Meer informatie en alvast aanmelden voor de ChillZone? Check onze speciale facebookpagina.

Speelfaciliteiten

Op het park bevinden zich verschillende speeltuintjes en sportvelden waar uw kinderen zich kunnen vermaken. Voor dagen dat het weer niet meewerkt is er zelfs een binnenspeeltuin. Voor de oudere kinderen bevinden zich ook leuke speelautomaten op het park.