Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Restaurant
  • Eetcafé
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Buffetrestaurant
  • Pannenkoekenrestaurant

Heb je na al die activiteiten op het park dorst of honger gekregen? Ook dan ben je op familiepark Weerterbergen aan het juiste adres. Onze horeca staat voor culinair genieten voor een betaalbare prijs. Voor de snelle trek is er een eetcafé/bar waar je diverse snacks kunt nuttigen. Geen zin om te koken? Kom dan eten in onze snackbar of pizzeria. Speciaal voor jonge gezinnen is er een pannenkoekenrestaurant. Natuurlijk zijn onze volwassen gasten hier ook van harte welkom, want een pannenkoek blijft altijd lekker.

Wil je liever rustig en uitgebreid dineren? Dan heeft Weerterbergen een buffetrestaurant en à la carte restaurant. In ons à la carte restaurant kun je lekker blijven zitten en word je aan tafel bediend. Het buffetrestaurant is ook leuk om met kinderen te bezoeken. Zij kunnen hier zelf alle lekkere dingen pakken. Dat wordt smullen!

Van een feestmenu genieten bij je eigen accommodatie kan natuurlijk ook. Bestel een gourmet of barbecuepakket, inclusief barbecue of gourmetstel in bruikleen. Er zijn verschillende pakketten te reserveren, dus ook als je vegetarisch eet kun je gewoon meegenieten!

Ben je een echte sportliefhebber? Bij Vakantiepark Weerterbergen kun je in het Sportcafe alle wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie via Foxsports bekijken. Ook zijn er vaak andere sporten via Eurosport op TV te volgen. Je hoeft tijdens je vakantie dus niks te missen!

Bekijk hier onze menukaarten:

<