Eten & drinken

  • Restaurant
  • Eetcafé
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Buffetrestaurant
  • Pannenkoekenrestaurant

Heb je na al die activiteiten honger of dorst gekregen? Ook dan ben je op familiepark Weerterbergen aan het juiste adres. Onze horeca heeft namelijk verschillende eetmogelijkheden.  

Wil je rustig en uitgebreid dineren? Dan kan je voor een betaalbare prijs culinair genieten bij het Limburgs Lunch & Diner café. Dit is een à la carte restaurant waar je lekker kunt blijven zitten en je aan je tafel wordt bediend.  
Ook is er een All-in buffetrestaurant waar je voor een vaste prijs twee uur onbeperkt kan genieten van het buffet en diverse drankjes. Het buffetrestaurant is ook leuk om met kinderen te bezoeken. Zij kunnen hier zelf alle lekkere dingen pakken. 

Ook is er een pizzeria op het park aanwezig waar je de Italiaanse cultuur kunt proeven. Verder zijn er verschillende snacks verkrijgbaar bij de snackbar Billy’s Burger. Voor de pannenkoekenliefhebber is er een pannenkoekenrestaurant waar je lekker met het hele gezin kan eten.  

Ben je een echte sportliefhebber? In het sportcafé kan je alle wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie bekijken. Ook zijn er vaak andere sporten via Eurosport op de TV te volgen. Bekijk de sportwedstrijden op een groot scherm onder het genot van een drankje en een bitterbal. Of daag elkaar uit voor een potje biljart. 

Blijf je toch liever in je vakantieverblijf? Bestel dan een gourmet- of barbecuepakket inclusief een barbecue of gourmetstel te leen. Er zijn verschillende pakketten te reserveren, dus ook als je vegetarisch bent, kun je gewoon meegenieten! 

Bekijk hier onze menukaarten: