Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

  • Restaurant
  • Eetcafé
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Buffetrestaurant
  • Pannenkoekenrestaurant

Heeft u na al die activiteiten op het park dorst of honger gekregen? Ook dan bent u op familiepark Weerterbergen aan het juiste adres. Onze horeca staat voor culinair genieten voor een betaalbare prijs. Voor de snelle trek is er een eetcafé/bar waar u diverse snacks kunt nuttigen. Geen zin om te koken? Kom dan eten in onze snackbar of pizzeria. Speciaal voor jonge gezinnen is er een pannenkoekenrestaurant. Natuurlijk zijn onze volwassen gasten hier ook van harte welkom, want een pannenkoek blijft altijd lekker.

Wilt u liever rustig en uitgebreid dineren? Dan heeft Weerterbergen een buffetrestaurant en à la carte restaurant. In ons à la carte restaurant kunt u lekker blijven zitten en wordt u aan tafel bediend. Het buffetrestaurant is ook leuk om met kinderen te bezoeken. Zij kunnen hier zelf alle lekkere dingen pakken. Dat wordt smullen!

Van een feestmenu genieten bij uw eigen accommodatie kan natuurlijk ook. Bestel een gourmet of barbecuepakket, inclusief barbecue of gourmetstel in bruikleen. Er zijn verschillende pakketten te reserveren, dus ook als u vegetarisch eet kunt u gewoon meegenieten!

Bent u een echte sportliefhebber? Bij Vakantiepark Weerterbergen kunt u in het Sportcafe alle wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie via Foxsports bekijken. Ook zijn er vaak andere sporten via Eurosport op TV te volgen. U hoeft tijdens uw vakantie dus niks te missen!

Bekijk hier onze menukaarten:

<