Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Leisure & Entertainment

 • Klimwand
 • Tennisbanen
 • Poolbiljart
 • Jeu de boulesbaan
 • Tafeltennis
 • Vismogelijkheden
 • Speeltuinen
 • Bowlingbanen
 • Minigolf
 • Roompot Rangers
 • Water Wars

Sport

Op het park zijn diverse sportfaciliteiten beschikbaar. Zo is er een klimwand waar onder begeleiding geklommen kan worden en zijn onze tennisbanen het gehele jaar geopend om een balletje te slaan. Of wat dacht je ervan om te leren boogschieten? Er zijn diverse sport- en speelvelden aanwezig met onder andere tafeltennis en trampoline. Heb je zin om na al dat sporten ook even te ontspannen? Ons sportcafé zendt alle voetbalwedstrijden uit de Eredivisie uit. Onder het genot van een hapje en drankje kun je deze wedstrijden in ons sportcafé bekijken.

Spel

In de vakantie perioden zorgt Koos er voor dat ook onze jongere bezoekers het naar hun zin hebben. Zo kunnen ze op de aankomstdag kennismaken met Koos en is er iedere ochtend de Koos Wake Up route over het park. Verder zijn er voor de kleintjes buiten en binnen speeltuinen aanwezig. Ook voor onze oudere gasten is er volop te beleven. Speel een potje poolbiljart, een spelletje op één van de speelautomaten of kom bowlen met de hele familie. Liever actief in de buitenlucht? Er zijn diverse buitenactiviteiten zoals Roompot Rangers, Jeu de Boulesbaan, minigolf of boot-, waterfiets-, en/of kanoverhuur.

Activiteitenprogramma

Prijzen bowlen

6D Theater

Vergeet 3D. Hier is 6D! Dubbel zo leuk en dubbel zo spannend. Topfilms in 3D, plus bewegende stoelen, plus wind, plus lichteffecten. Stap in de bizarste bios van Nederland. Wordt het de achtbaan, straaljager of avonturentocht?

Prijzen 6D Theater

GlowGolf

GlowGolf Weert zorgt voor een geheel nieuwe beleving van het oer Hollandse spelletje minigolf. Deze Glow in the Dark golfbaan heeft maar liefst 18 holes. De golfbanen, de obstakels, wanden en nog veel meer worden verlicht door diverse black lights. Werkelijk alles is lichtgevend! De overdekte baan zorgt ervoor dat het hele jaar door genoten kan worden van deze unieke beleving.

GlowGolf is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud! Ook wanneer je niet op het park verblijft ben je welkom voor een potje GlowGolf!

Prijzen Glowgolf Weert

Vissen

Tijdens uw vakantie op Weerterbergen kunt u prima vissen aan ons meer. Gaat u graag vissen maar gaat uw familie liever iets anders doen? Ook dan bent u op Weerterbergen aan het juiste adres. U kunt lekker een hengeltje uitwerpen, terwijl uw familie geniet van de andere faciliteiten op ons park. In ons meer zwemmen onder andere karpers en snoeken, en met een beetje geluk vangt u ze ook nog!

Vissen op Vakantiepark Weerterbergen is alleen toegankelijk voor gasten die op het vakantiepark verblijven. Vissen is toegestaan bij de eigen bungalow en aan het meer aan de kant die niet bij de faciliteiten ligt. Na het vangen van een vis moet deze weer vrij worden gelaten in het water.