Vakantiepark met zwembad

waterpret in de jungle

Vakantiepark Weerterbergen is een vakantiepark met zwembad. En niet zo maar een zwembad! Het is een subtropisch zwemparadijs. Dat wordt pas echt genieten tijdens een vakantie op ons bungalowpark. Met het subtropisch zwemparadijs wordt bedoeld dat onze gasten in een heerlijke warme temperatuur kunnen genieten van het zwembad met een subtropische uitstraling. De palmbomen en andere planten met grote bladeren zorgen voor de typische omgeving die de beleving tijdens het zwemmen nog leuker maakt. Krijgt u al zin in een fijne vakantie op een bungalowpark met zwembad?

Faciliteiten voor jong en oud

Op ons bungalowpark met zwemparadijs hebben wij veel leuke faciliteiten. Voor sommigen biedt een zwembad soms net niet genoeg vertier. Daarom is er voor tieners van dertien tot zeventien jaar de ChillZone. De jeugd kan hier lekker neerploffen en van alles doen zoals:

  • Muziek luisteren
  • Internetten
  • Gamen
  • Darten
  • Poolen

Het wordt een gezellige familievakantie, want op Vakantiepark Weerterbergen wordt er aan iedereen gedacht. Voor de kleinsten is er een leuk animatieteam – de Koos Kids Club – die de kinderen dagelijks op sleeptouw neemt en met hen allerlei leuke dingen op het park gaan doen. Terwijl uw kinderen zichzelf vermaken, kunt u op ons vakantiepark met zwembad heerlijk tot rust komen. Bezoek één van onze horecagelegenheden en geniet ongestoord van een heerlijke kop koffie met appelgebak. Als iedereen ’s avonds uitgeput is na een dag vol leuke dingen, kunt u een makkelijke maaltijd halen bij onze snackbar of kom heerlijke pannenkoeken eten.

Boek snel ons bungalowpark met subtropisch zwemparadijs

Bent u ook toe aan een onbezorgde vakantie op een bungalowpark met zwembad? Kom in onze comfortabele bosbungalows helemaal tot rust met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën. Op ons park vindt u accommodaties in verschillende prijsklassen en geschikt voor kleine tot grote gezelschappen. Met een groep op vakantie? We hebben verblijven voor groepen tot wel 24 personen!